"10 miljoonaa euroa tuntuu olevan pelaajille liian vähän" – Loimaalla aletaan jo tottua jättivoittoihin: Eurojackpotista pamahti lähes 40 miljoonaa

Jo toinen kymmenien miljoonien Eurojackpot-voitto samalle pikkupaikkakunnalle – näin Loimaalla reagoitiin 34,9 miljoonan euron jättipottiin 2:43
Uskomatonta tuuria! Näin Loimaalla reagoitiin 34,9 miljoonan euron jättipottiin.

Perjantain Eurojackpotissa löytyi vain yksi täysosuma – Loimaan K-Citymarketissa pelatulla rivillä saa 34,9 miljoonaa euroa.

Vielä aamupäivällä tieto suuresta voitosta ei ollut ehtinyt kaikkien tietoisuuteen Loimaalla. K-Citymarketin veikkausvastaava Minna Kiviniemi kertoi MTV Uutiset Livelle, että toistaiseksi jättipotin osuminen toistamiseen Loimaalle ei ollut aiheuttanut kassoilla kuhinaa.

– Ei ole kukaan arvuutellut. Saattaahan se olla joku muukin kuin loimaalainen, ohikulkija, Kiviniemi sanoi.

Loimaalle tuli viimeksi Eurojackpotin päävoitto 2,5 vuotta sitten. Silloin Citymarketin viereisessä Prismassa pelatulla rivillä voitti 90 miljoonaa euroa. Kiviniemi kertoo pelaajien olevan jo hieman kranttuja.

– Jos päävoitto on kymmenen miljoonaa, niin sitä ei niinkään pelata. Sitten, kun voitto on 50-60 miljoonaa, niin pelataan.

Lue myös:

    Uusimmat