Loanheitto jatkuu! Red Bull -pomolta raaka kuitti nolosti musertuneelle Renault'lle – "Eivät auta meitä, olivat autossa tai eivät"

Red Bullin tallipomo Christian Horner ei voinut vastustaa kiusausta kuittailla Renault'lle, kun formula ykkösten Bahrainin GP päättyi ranskalaistallin osalta sysimustalla tavalla sunnuntaina. 

Daniel Ricciardon ja Nico Hülkenbergin kisa päättyi samalla kierroksella samaan mutkaan, kun Renault-autojen moottorit pettivät. GP:tä oli jäljellä tuossa vaiheessa vain muutama kierros.   

Red Bullin Max Verstappen kärsi Renault-keskeytyksistä, sillä hän oli juuri saavuttamassa moottoriongelmista kärsineen Ferrarin Charles Leclercin, mutta epäonninen monacolainen sai pitää kolmannen sijansa, kun Verstappen ei saanut ohittaa häntä turva-auton tultua radalle. Ruutulipulle tultiin turva-auton perässä.  

Kisan jälkeen Christian Horner muisti Red Bullin ja Renault'n tuliset riidat varsinkin viime kaudelta, kun Horner moitti itävaltalaistallin moottorivalmistajaa epäluotettavista tuotteista ja Renault-pomo Cyril Abiteboul vastasi aina samalla mitalla.

Red Bull on nyt Hondan asiakas, joten Horner päätti sivaltaa Renault'ta viime kaudelta tuttuun tapaan. 

– Renault-moottorien räjähtäminen ei ikävä kyllä auttanut meitä palkintopallille, Horner kommentoi ESPN:n mukaan

– Se on ironista, eikö vain? Olivatpa ne (moottorit) sitten autossamme tai eivät, tallipomo lisäsi. 

Hornerin mielestä Red Bullilla oli Bahrainissa rengashuolia, mutta suurin työ on edessä auton puolella. 

– Meidän pitää löytää enemmän suorituskykyä. Ferrari oli todella dominoiva tänä viikonloppuna, joten kun yritämme selvittää sitä, missä olemme suorituskyvyllisesti, vahvuutemme ja heikkoutemme Ferrariin verrattuna ovat tässä avainasemassa, Horner kommentoi. 

Alle Renault-kuskien kommentit Bahrainin GP:n pettymyksestä. 



Lue myös:

    Uusimmat