Liverpoolin viime vuoden Mestarien liiga -sankari iski jälleen! Atletico-jännäri henkeäsalpaavalla lopulla jatkoajalle

Liverpool ja Atletico Madrid ratkovat jalkapallon Mestarien liigan puolivälieräpaikan kohtalon kutkuttavasti jatkoajalla. Liverpoolin toi otteluparissa tasoihin viime vuoden Mestarien liiga -sankari Georginio Wijnaldum.

Atletico oli voittanut neljännesvälierien avausosan kotonaan 1–0, mutta Liverpool vei toisen osan varsinaisen peliajan samoin lukemin. Alex Oxlade-Chamberlain keskitti pallon avausjakson lopulla maalille, ja Wijnaldum puski pallon rysään.

Atletico oli toisella jaksolla helisemässä, kun Liverpool höyrysi peliä alati vaarallisesti espanjalaisten päähän. Andrew Robertson puski pallon kertaalleen kovassa maalinedushässäkässä ylärimaan.

Varsinaisen peliajan lopusta muodostui dramaattinen, kun Atleticon Saul puski lisäajalla maalin. Hän oli kuitenkin vapaapotkun lähtiessä paitsiossa, ja osuma hylättiin.  

Otteluparissa edetään näin jatkoajalle.

Avausjakson maalaaja Wijnaldum iski vuosi sitten Mestarien liigan välierien toisessa osassa Barcelonaa vastaan kaksi maalia, kun Liverpool juhli 4–0-kotivoittoa ja käänsi otteluparin sensaatiomaisesti edukseen avausosan 0–3-tappion jälkeen. Liverpool juhli myöhemmin koko Mestarien liigan voittoa.

Ottelu on katsottavissa suorana lähetyksenä C More Sport 1 -kanavalla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat