"Juuri kun luultiin, ettei Mestarien liiga voi sairaammaksi mennä" – Amsterdamissa tapahtuu hurjia!

Tottenham on noussut kuilun partaalta taisteluun jalkapallon Mestarien liigan finaalipaikasta. Lontoolaisseura on tasoittanut toisen osaottelun Amsterdamissa Ajaxia vastaan 2–2-lukemiin, ja Ajax johtaa otteluparia enää yhteismaalein 3–2.

Ajax-kapteeni Matthijs de Ligtin puskumaali ja Hakim Ziyechin takakulmakuti saattelivat Ajaxin toisessa osassa avausjaksolla jo 2–0-johtoon.

Tottenham nousi kuitenkin energisellä pelillään taistoon mukaan Ajaxin passivoiduttua puolustamaan. Lontoolaisten hahmona on häärinyt Lucas Moura. Brasilialainen sijoitti pallon ensin 55. minuutilla alakulmaan Dele Allin lyhyestä pystysyötöstä.

Neljä minuuttia edellisestä Ajaxin maalilla oli hirmuinen mylläkkä. Fernando Llorente oli kasvotusten Ajax-maalivahti André Onanan kanssa, mutta Onana venyi loistopelastukseen. Lucas onnistui kuitenkin driblauksien jälkeen täräyttämään jatkopallon verkon perukoille ja toi Tottenhamin toisessa osassa tasoihin. Tottenham tarvitsee tässä kohtaa vain yhden maalin mennäkseen jatkoon, jos Ajax ei enää osu.

– Juuri kun luultiin, ettei Mestarien liiga voi enää sairaammaksi mennä, niin uusi paukku on syntymäisillään, C Moren selostaja Tuomas Virkkunen päivitteli.

Mestarien liiga keskiviikkona:

Ajax – Tottenham klo 21.55 C More Sport 1

Kaikki Mestarien liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.