Liverpool-maalivahdilta painajaismainen munaus – Atletico pudotti englantilaiset tajuttoman jatkoaikanäytöksen jälkeen!

Atletico Madrid kampesi jalkapallon Mestarien liigan puolivälieriin päihitettyään Liverpoolin neljännesvälierissä yhteismaalein 4–2. Toisesta osaottelusta muodostui huikaiseva jännitysnäytelmä.

Atletico oli voittanut neljännesvälierien avausosan kotonaan 1–0. Toisen osan avausjaksolla Georginio Wijnaldum puski Liverpoolille maalin, ja ottelupari eteni jatkoajalle lukemissa 1–1.

Oli kuitenkin lähellä, että toisen osaottelun varsinainen peliaika olisi päättynyt toisin. Liverpool vyörytti peliä toisella jaksolla hurjasti, ja Andrew Robertson puski pallon kertaalleen tolppaankin. Lisäajalla Atleticon Saul puolestaan puski pallon häkkiin, mutta hän oli vapaapotkun lähtiessä paitsiossa.

Jatkoaika käynnistyi Liverpoolilta vahvasti. Roberto Firmino puski ensin tolppaan, mutta seurasi jatkopallon ja tuikkasi sen pömpeliin.

Vain kolmen minuutin kuluttua toisessa päässä nähtiin kova episodi. Liverpool-maalivahti Adrian munasi pahasti ja antoi kammoavauksen suoraan Atleticon Joao Felixille. Felix jatkoi pallon Marcos Llorentelle, ja espanjalainen painoi pelivälineen oikeaan alakulmaan.

Vaihtomiehenä toiselle jaksolle sisään otetusta Llorentesta tuli lopulta Atleticon suuri sankari. Hän maalasi jatkoajalla vielä toistamiseen tarkalla laukauksellaan.

Liverpool tuskastui, ja kun sen pakka aukesi, Atleticon Alvaro Morata maalasi loppusinetin aivan jatkoajan lopussa. Atletico vei näin jatkopaikan yhteislukemin 4–2.

Englannin Valioliigaa suvereenisti johtava Liverpool juhli vuosi sitten Mestarien liigan voittoa, mutta nyt sen taival päättyi aikaisemmin.