Liverpoolin painajaiselle uusi absurdi käänne – jälleen massiivinen loukkaantuminen

7:00
Liverpool pelasi Valioliigassa 1-1-tasapelin Manchester Cityn kanssa.

Karmean loukkaantumissuman keskellä oleva Englannin Valioliigan hallitseva mestari Liverpool on menettänyt seuraavan keskuspuolustajan, kun Joe Gomezin polvi leikattiin ja seura tiedotti torstaina pelaajan olevan sivussa "merkittävän osan" loppukaudesta.

Gomez loukkaantui Englannin maajoukkueen harjoituksissa keskiviikkona ja jätti joukkueen ennen torstain harjoitusottelua Irlantia vastaan.

Tiedotteessa kerrottiin vamman rajoittuneen Gomezin vasemman polven jänteeseen.

– Toipumiselle ei ole asetettu aikataulua, joskin vamma pitää Gomezin todennäköisesti sivussa merkittävän osan jäljellä olevasta kaudesa 2020-2021.

Gomezin loukkaantuminen on massiivinen menetys Liverpoolin päävalmentajalle Jürgen Kloppille, joka joutuu jo entuudestaan tulemaan toimeen ilman Virgil van Dijkia, joka kärsii kauden päättäneestä polvivammasta.

Van Dijkin ja Gomezin lisäksi Liverpoolin puolustuslinjasta ovat pudonneet sairastuvalle Trent Alexander-Arnold ja keskikentältä korvaamaan saapunut Fabinho.

Joel Matip on ainoa terve keskuspuolustaja, ja Klopp joutuneekin antamaan entistä enemmän vastuuta nuorille ja kokemattomille Rhys Williamsille ja Nathaniel Phillipsille

Liverpool on sarjassa kolmantena kerättyään kahdeksasta ottelusta 17 pistettä. Joukkue isännöi maajoukkuetauon jälkeen toisena olevaa Leicesteriä marraskuun 21. päivä.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja