Liverpool raivostui Neymarin näyttelemisestä: "Haluaisin tietää, kuinka paljon he kuluttivat aikaa"

PSG voitti keskiviikko-iltana Mestarien liigan ottelussa Liverpoolin maalein 2-1. Tämä vaikeutti merkittävästi englantilaisten jatkohaaveita. Suuren huomion ottelussa keräsi jälleen kerran Neymar, niin hyvässä kuin pahassakin. 

Videolla Neymarin huuteleminen yleisölle.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Moressa ja suoratoistopalvelussa

C More näyttää suorana lähetyksenä jokaisen Mestarien liigan ottelun

C Moren sivulle pääset tästä

Liverpool otti ottelussa kuusi varoitusta ja joukkue rikkoi peräti 20 kertaa. Vierasjoukkue Liverpoolin puolustaja Andy Robertson oli ottelun sitä mieltä, että PSG käytti kyseenalaisia keinoja voittaakseen pelin. 

– He halusivat kuluttaa aikaa johtoasemassa. Voit käyttää taktikointia, näyttelemistä, kaikkea sitä voittaaksesi, Robertson kertoi Sky Sportsille.

– Haluaisin tietää, kuinka paljon he kuluttivat aikaa. Se oli todella turhauttavaa. Mutta, silloin kun pelaat PSG:tä vastaan, niin sitä tulee esiintymään joka kerta, erityisesti Neymarin kohdalla. Se oli jotain, mihin emme pystyneet vastaamaan, Robertson sanoi.

Robertsonin mielestä joukkueen olisi pitänyt pystyä paremmin pitämään tunteensa kurissa Neymarin suhteen. 

– Hänen kaatuilunsa on todella turhauttavaa. Se kuuluu kuitenkin hänen peliinsä, ja meidän olisi pitänyt pystyä vastaamaan siihen. Emme pystyneet kontrolloimaan aggressiivisuuttamme, Robertson jatkoi.

Englantilaisseuran jatkohaaveet säilyivät edelleen tappiosta huolimatta, mutta se tarvitsee voiton lohkon päätösottelusta Napolia vastaan. 

Lue myös:

    Uusimmat