Skottilegenda ärähti Glen Kamaran saamasta kohtelusta – "Häntä ei voi pitää löysässä hirressä"

Skotlannin ja Rangersin entinen huippuhyökkääjä Kenny Miller on ottanut kantaa Glen Kamaran haastavaan tilanteeseen Rangersissa.

27-vuotias Kamara joutui jo keväällä sivuraiteille Rangersissa, kun hän jäi pienelle vastuulle kesken kauden päävalmentajaksi hypänneen Michael Bealen alaisuudessa.

Harjoituskaudella Kamara ei ole kuulunut Bealen suunnitelmiin enää lainkaan, eikä taitava suomalainen edes harjoittele yhdessä muun joukkueen kanssa.

– Hän harjoittelee nyt eristyksissä, eikä joukkueen kanssa, saadakseen itsensä taas kuntoon. Glenin kohdalla on myös paljon muutakin – tiedusteluita ja hänen keskusteluitaan eri henkilöiden kanssa, joten on parasta, että hän on sivussa ryhmästä, Beale totesi The Scottish Sunille viime viikolla.

Iso-Britannian eri sarjoissa ja Skotlannin maajoukkueessa mittavan uran pelannut Kenny Miller, 43, on kummissaan Kamaran saamasta kohtelusta. Rangers-legenda vaatii päävalmentaja Bealelta nopeaa ratkaisua tilanteeseen.

– Kamara on ollut tärkeä pelaaja Rangersille siitä lähtien, kun hän saapui Dundeesta, joten ei ole kiva lukea tällaisia juttuja. Seuran ja Glenin uran kannalta, hänen on jatkettava matkaa. Michael ei voi pitää häntä löysässä hirressä, Miller painottaa Daily Recordin sunnuntaikolumnissaan.

Daily Mailin mukaan Englannin Mestaruussarjassa pelaava Leeds on ottanut Kamaran tähtäimeensä heidän etsiessään korvaajaa lähtökuopissa olevalle Tyler Adamsille.

Skottimedian mukaan myös Lyon, Stade Reims, Trabzonspor, Galatasaray, Borussia Mönchengladbach ja FC Kööpenhamina seuraavat suomalaisen tilannetta tarkalla silmällä.

Beale kertoi tällä viikolla Herald Scotlandille, että Kamara saattaa vaihtaa maisemaa hyvinkin pian.

– Keskustelut ovat nyt käynnissä, joten lähipäivinä voi olla liikehdintää, Beale kirjoittaa.

Lue myös:

    Uusimmat