Liverpool jahtaa kiivaasti maailman kalleinta pelaajaa: Jürgen Klopp tarttui jo puhelimeen ja soitti supertähden isälle – "Hän haluaa siirron hinnalla millä hyvänsä"

Liverpool-manageri Jürgen Klopp jahtaa kiivaasti PSG:n supertähteä Kylian Mbappea, jos ranskalaismedian tieto pitää paikkansa. Saksalaisen väitetään soittaneen jopa pelaajan isälle.

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp vaikuttaa pitävän haasteista.

PSG:n 21-vuotiasta tähtihyökkääjää Kylian Mbappea pidetään yleisesti tällä hetkellä siirtomarkkina-arvoltaan maailman kalleimpana pelaajana, ja hänen perässään on muun muassa Real Madridin ranskalaisvalmentaja Zinedine Zidane.

Se ei kuitenkaan ole lannistanut Kloppia, joka on ranskalaisen Le10sportin mukaan jopa soittanut Mbappen isälle Wilfried Mbappelle houkutellakseen hyökkääjää siirtymään Englantiin ja tunnustellakseen tilannetta.

– Hän haluaa siirron hinnalla millä hyvänsä, sivusto väittää.

Klopp on aiemmin julkisesti ylistänyt Mbappea, joka on tehnyt Ranskan liigassa 18 maalia tällä kaudella.

– Tämän kaliiperin pelaajan ostaminen on vaikeaa. En näe, että tällä hetkellä yksikään seura voisi ostaa Kylian Mbappea PSG:ltä, Klopp tuumi viime marraskuussa.

Liverpoolin kerrotaan olleen kiinnostunut Mbappesta jo ennen hänen siirtoaan Monacosta Pariisiin kesällä 2017.

– Urheilullisesta näkökulmasta ei ole moniakaan syitä, miksi häntä ei hankkisi – mikä pelaaja hän onkaan! Se on kiinni rahasta, tietenkin. Ei ole mitään mahdollisuuksia. Ei yhtään mitään.

Mbappen nykyinen sopimus on kuitenkin umpeutumassa kesällä 2022, mikä tarkoittaa sitä, että hän saattaa olla vuoden päästä markkinoilla jo alennettuun hintaan, sillä PSG tuskin haluaa päästää pelaajaa siirtymään ilman merkittävää siirtokorvausta.

Ranskalaistähden leiri ei ole ainakaan toistaiseksi ollut kiinnostunut tekemään uutta jatkosopimusta PSG:n kanssa.

Jos siirto tapahtuisi puolestaan ensi kesänä, siirtosumma voisi nousta maailmanennätyslukemiin. Nykyinen siirtoennätys on PSG:n ja Neymarin nimissä. Mbappen brasilialainen seurakaveri saapui Barcelonasta Pariisiin 222 miljoonan euron siirtokorvauksella.

Lue myös:

    Uusimmat