Lähes 300 miljoonan euron megasiirto romuttumassa – 20-vuotias futistähti otti kantaa Real Madrid -kytköksiin

Jalkapallomaailmassa hurjat huhut ja spekulaatiot sen kuin kiihtyvät, kun kesän siirtoikkuna lähestyy. Yksi nimistä on kuitenkin valumassa pois, sillä nykyfutiksen aivan kirkkaimpiin tähtiin lukeutuva Kylian Mbappe on sanomassa ”ei” hänen tavoittelijoilleen.

20-vuotias Mbappe on noussut raketinlailla aivan jalkapallon suurten tähtien joukkoon. Nykyään ranskalaisseura PSG:tä edustava Mbappe on ehtinyt voittaa jo muun muassa MM-kultaa maajoukkuepaidassa.

Räjähtävän nopeaa hyökkääjää on viety spekulaatioissa espanjalaisen jättiseuran Real Madridin riveihin. Yhdistävänä linkkinä on ollut Realin peräsimeen palannut ranskalaismanageri Zinedine Zidane.

Mbappe itse kommentoi kyseistä spekulaatiota ja kuviota sen jälkeen, kun PSG oli varmistanut Ranskan sarjan mestaruuden.

– Kun ”Zizou” (Zidane) on palannut takaisin, aion katsoa enemmän heidän pelejä, koska pidän hänestä, Mbappe sanoi L’Equipen mukaan.

– Olen kuitenkin täällä Parisissa ja olen sitoutunut tähän projektiin, Mbappe kuittasi perään, viitaten Real-kytkökseen.

Maaliskuussa France Football julkaisi väitteitä, joiden mukaan Real Madridin presidentti Florentino Perez olisi antanut hyväksynnän peräti 280 miljoonan euron arvoiselle Mbappe-siirrolle. Megaluokan liike on kuitenkin nyt romuttumassa.

Mbappe on ollut jo yhden megasiirron keskiössä, kun PSG nappasi hänet itselleen toisesta ranskalaisseurasta, AS Monacosta, kesällä 2017. Raporttien mukaan kaupan kokonaisarvo oli jopa 170 miljoonaa euroa.

Tällä kaudella Mbappe on nakuttanut 27 Ranskan liigan ottelussa 30 maalia. Mestarien liigassa hän iski kahdeksassa ottelussa neljä osumaa.

Lue myös:

    Uusimmat