Mainos

Erotettu FBI-johtaja Comey luonnehtii Trumpia valehtelijaksi ja egonsa orjaksi kirjassaan – Valkoinen talo: "Kirja kuuluu fiktio-osastolle ja alennushyllyyn"

21:46

Valkoisessa talossa pidettiin tiedotustilaisuus, jossa oli koolla median edustajia.

Lehdistösihteeri Sarah Sanders vastasi tiedotustilaisuudessa median esittämään kysymykseen, että tällä hetkellä Valkoisella talolla ei ole mitään lisää tiedotettavaa liittyen Syyrian tilanteeseen. Keskusteluita eri tahojen kanssa käydään edelleen.

– Olemme yhä varmoja siitä, että Syyria on vastuussa kemiallisesta iskusta, mutta pidämme myös Venäjää syyllisenä, koska he eivät estäneet iskua tapahtumasta, Sanders vahvisti.

Comeyn paljastuskirja sai tulikivenkatkuisen vastaanoton

Media halusi myös tietää erotetun FBI-johtaja James Comeyn kirjan teksteistä. Muun muassa CNN kertoi tänään, että tulevassa kirjassaan Comey luonnehtii Trumpia pakkomielteisen epäeettiseksi ja jatkuvaksi valehtelijaksi. Lisäksi hän sanoo, että Trump on egonsa orja, ei ymmärrä mitään työstään ja häntä ei huolestuta Venäjän tekemä rikkomus Yhdysvaltojen demokratiaa kohtaan.

Tiedotustilaisuudessa erotettua FBI-johtajaa ruodittiin tulikivenkatkuisin sanoin. Media halusi tietää, onko Trump huolissaan kirjan teksteistä. 

– Ei ollenkaan. Amerikkalaiset kyllä näkevät hänen tekstiensä valheiden läpi. Kyseessä ei ole muuta kuin huono pr-temppu, jonka tarkoituksena on elvyttää hänen tahrautunutta mainettaan. Kirja kuuluu fiktio-osastolle ja alennushyllyyn, Sanders vastasi medialle ja totesi, että kirjan vuoksi Comeyta ei tulla muistamaan maansa palvelijana.

– Comeyn erottaminen tullaan muistamaan yhtenä presidentin suurimmista saavutuksista, Sanders jatkoi.

Ennen tiedotustilaisuuden alkua oli tietoa, että tiedotustilaisuuden odotettiin käsittelevän ainakin vastikään vuotaneita, erotetun FBI:n johtaja James Comeyn kirjan tekstejä ja Syyrian tilannetta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.