Litteämpi vatsa jouluun mennessä – näin se onnistuu

Haaveiletko hoikemmasta vyötäröstä jouluun mennessä? Näitä kolmea sääntöä noudattamalla voit vielä onnistua.

Painonpudotuksen ei tarvitse olla itsensä kiduttamista tai nääntymistä. Noudattamalla muutamaa yksinkertaista sääntöä voit pudottaa painoasi ja saada litteämmän vatsan helposti. Ehdit vielä saada tuloksia jouluun mennessä!

1. Syö hiilihydraatteja aamuisin

Sinun ei tarvitse karpata tai luopua hiilihydraateista kokonaan laihtuaksesi. Elimistö tarvitsee hiilihydraatteja polttoaineeksi, mutta turhia hiilareita ja sokereita ei kannata toki ahmia. Tankkaa hiilihydraatteja enemmän aamiaisella ja keskity loppupäivän syömään proteiinipitoisesti.

2. Kokeile osa-aikakasvisruokavaliota

Kun jätät ruokavaliostasi pois edes osaksi päivää maitotuotteet ja lihan, pudotat huomaamatta myös syötyjen kilokaloreiden määrää. Syö monipuolisesti kasvisruokaa aamiaisella ja lounaalla ja vaihda illalla takaisin normaaliin ruokavalioosi - jos siis olet lihansyöjä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että illalla on lupa ahmia mitä tahansa. Kohtuus kaikessa.

3. Noudata 80/20 -sääntöä

Tämä neuvo on yksinkertainen, mutta toimiva: Keskity syömään 80 prosenttia ajastasi terveellisesti, jolloin sinulla on lupa lipsua 20 prosenttia ajastasi herkutteluun. Jos siis syöt joka päivä viikon ajan kolme kertaa päivässä, kolmena kertana sinulla on lupa herkutella ihan mitä haluat. Voit jakaa nämä herkutteluhetket eri päiville tai pitää yhden kokonaisen herkkupäivän.

Lähde: Fitsugar

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat