Lisäpisteet ilahduttivat Teemu Sunista – "Kai tästä sellaisen kasin tai ysin voi antaa"

1:28
Sunnuntain kooste: Toyotalle kolmoisvoitto

Teemu Suninen ajoi uransa parhaan Power Stage –sijoituksen juuri päättyneessä Saksan MM-rallissa.

Sunisen kokonaistulos jäi heikoksi perjantain tekniikkamurheiden vuoksi, mutta moneen asiaan mies sai olla kuitenkin tyytyväinen.

- Toiseksi nopein aika Power Stagella kertoo sen, että vauhdissa oltiin. Neljä pistettä oli ilman muuta parempi kuin ei mitään. Ilman perjantain tekniikkaongelmia oltaisiin varmasti oltu jopa podiumvauhdissa, mutta sitä nyt on turha jossitella, Suninen totesi tiedotteessaan.

Suoranaista vertailua lokakuussa osittain asfaltilla ajettavaan Katalonian ralliin Suninen ei halunnut tehdä, vaikka toivookin olevansa vauhdissa myös siellä.

- Katalonia on eri ralli taas, ja siellä vaaditaan eri asioita kuskilta ja autolta, joten tämän ajon voi unohtaa aika nopeasti.

Kokonaisuutena Suninen ja kartanlukija Jarmo Lehtinen saattoivat olla tyytyväisiä suoritukseensa. Kovien vastustajien joukossa erikoiskoeajat olivat tasaisen hyviä vaativana tunnetussa Saksan osakilpailussa.

- Kai tästä sellaisen kasin tai ysin voi antaa itselleen. Nuori suomalainen kuljettaja ei tavallisesti ole suosikki asfaltilla, mutta me ajoimme koko ajan kolmen, neljän joukkoon ja olimme Power Stagella toiseksi nopeimpia, niin olihan se hyvä ajo, Suninen myhäili.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja