Lisää seksikkyyttä sekunneissa – nämä vinkit tekevät sinusta viettelijän

Seksikkyys ei ole kiinni vain ulkonäöstä, vaan vetovoimaan vaikuttaa ennen kaikkea asenne. Sitä muuttamalla – ja muutamalla kikalla –  saat itsestäsi sihisevän kuuman seksipommin.

Eikö seksi maistu, flirtti luonnistu tai olokaan tunnu hekumalliselta? Testaa nämä 25 vinkkiä ja buustaa seksikkyyttäsi hetkessä!

1. Satsaa seksikkäisiin alusvaatteisiin

Kauhtuneissa kalsareissa ja mummohousuissa on vaikea päästä oikeaan tunnelmaan. Piristä päivää pukemalla alle kauniit ja rohkeat alusvaatteet. Seksikäs salaisuus pinnan alla auttaa tekemään olosta flirttailevamman.

2. Pukeudu punaiseen

Tutkimusten mukaan miehet tuntevat vetoa punaisiin pukeutuneeseen naiseen. Sujauta päällesi punainen mekko ja testaa, saatko päät kääntymään.

3. Katso silmiin

Katsekontakti ja läsnäolo saavat toisen ihmisen tuntemaan olonsa hyväksi seurassasi. Katso siis rohkeasti syvälle silmiin ja kiinnitä huomiota keskustelukumppaniisi – karismasi kasvaa hänen silmissään kohisten!

4. Ole ystävällinen

Jääkuningatarmainen olemus tai tyly asenne ei ole aidosti seksikästä ja haluttavaa, ei miehillä eikä naisilla. Ulkonäölläsi ei ole merkitystä, jos saat muut ihmiset tuntemaan olonsa kurjaksi seurassasi. Mikäli haluat olla vetävä,  ole myös ystävällinen, kiltti, huomioiva ja kohtele ihmisiä kunnioittaen.

5. Hidasta

Stylecaster.comin haastatteleman seksivalmentaja Sean Jamesonin mukaan liikkeiden ja puheen hidastaminen saa sinut vaikuttamaan viettelevämmältä. Sen sijaan, että kiirehtisit askeleitasi kävele hitaammin ja anna lanteiden keinua. Käyttäessäsi elekieltä älä huido, vaan liikuttele käsiäsi sensuellisti. Lopeta puheripuli ja puhu ajatuksella.

6. Haasta itsesi

Hyvä itsetunto on seksikästä. Kasvata rohkeuttasi ja sitä kautta seksuaalista vetovoimaasi astumalla epämukavuusalueellesi. Haasteiden voittaminen ja uusien asioiden kokeilu kohentaa itsetuntoa, ja sitä kautta tekee sinusta hetkessä seksikkäämmän.

7. Föönaa tukka

Jos tukka on huonosti, on päivä muutenkin helposti pilalla. Syy, miksi huippumallit näyttävät aina niin upeilta, on geenien ohella siinä että he panostavat ulkonäköönsä taviksia enemmän. Vietä siis hetki pidempään kylppärissä ja loihdi itsellesi kuohkea kampaus. Samalla kohennat seksuaalista itsetuntoasi.

8. Korosta ranteita

Kääri hihat ja paljasta sirot, naiselliset ranteesi. Korosta niitä esimerkiksi rannerenkailla. Joko tunnet olosi viehkeämmäksi?

9. Naura

Huumorintajuisuus hurmaa niin miehet kuin naisetkin. Hymyile paljon, naura ja nauti olostasi. Vitsaile ja leikittele, ja huomaat millainen viettelijä sisälläsi piileksii!

10. Käytä päätäsi

Älykkyys on seksikästä. Älä siis heittäydy avuttomaksi idiootiksi vaan lue, opiskele ja seuraa maailman menoa. Katso vaikkapa hyvä dokumentti ja opettele uutta. Utelias mieli ja hyvä sivistys saavat sinut vaikuttamaan entistäkin seksikkäämmältä.

11. Vaali lahjojasi

Muusikot, taiteilijat ja urheilijat ovat seksikkäitä, samoin vaikkapa yritysjohtajat ja näyttelijät. Syy siihen piilee lahjakkuudessa, ei niinkään ulkonäössä. Hoivaa luovuuttasi ja käytä lahjojasi. Samalla lisäät itsevarmuuttasi, joka puolestaan buustaa seksikkyyttäsi entisestään.

12. Jätä puhelin rauhaan

Mikään ei tapa tunnelmaa makuuhuoneessa tai vaikkapa treffeillä kuin jatkuva puhelimen näpräys. Älä roiku kännykässä vaan keskity lähelläsi oleviin ihmisiin.

Varoituksen sana on paikallaan myös sosiaalisessa mediassa hengailusta. Somen kuuluu olla hauskaa, mutta koska monet postaavat vain niitä kaikkein hohdokkaimpia ja edustavampia otoksia itsestään ja elämästään, voi some-seuraaminen laskea itsetuntoa.

13. Käytä korkokenkiä – mutta harkitusti

Korkeat korot ja tyylikkäät vaatteet kohentavat ulkonäköä ja itsetuntoa. Liian tiukat, epämukavat ja korkeat korot vaikuttavat kuitenkin päinvastoin. Et todellakaan tule tuntemaan oloasi viehkeämmäksi, jos et kykene kävelemään piikkareissasi tai istumaan tiukoissa nahkahousuissa. Mikäli et viihdy minihameessa, ei se lisää seksikkyyttäsi.

14. Joogaa

Joogaamisen uskotaan kohentavan mielen ja kehon välistä suhdetta. Jooga rentouttaa ja parantaa kehonhallintaa, joten session jälkeen tunnet olosi seksikkäämmäksi.

15. Harjoita lantionpohjanlihaksia

Lantionpohjanlihasten harjoittelu lisää oman kehontuntemusta ja piristää verenkiertoa intiimialueilla. Kurkkaa ohjeet täältä.

16. Älä stressaa

Älä anna vatsamakkaroiden, ikävien työtehtävien tai kiireen himmentää vetovoimaasi. Valitus latistaa tunnelman eikä murjotus pue ketään. Ota huolettomampi asenne ja olet saman tien viehättävämpi.

17. Ole salaperäinen

Haluatko tehdä vaikutuksen treffeillä? Jätä vastapuoli janoamaan lisää pitämällä yllä salaperäisyyttä. Älä vuodata heti ensi tapaamisella koko elämäntarinaasi, vaan jätä jotain mielikuvituksen varaan.

18. Masturboi

Yllätys: seksin harrastaminen saa sinut tuntemaan olosi seksikkäämmäksi. Nauti kehostasi myös itseksesi, ja ennen kuin huomaatkaan, hekumallisuutesi heijastuu myös ulospäin. Mikäli sinulla on vaikeuksia päästä tunnelmaan, vieraile vaikkapa aikuisten lelukaupassa.

19. Heittäydy huolettomaksi

Anna stressittömän asenteen näkyä ulospäin! Juuri sängystä nousseen näköinen look saa sinut uhkumaan seksuaalista vetovoimaa. Avaa ylintä nappia, pörrötä hiuksia ja pidä meikki rentona.

20. Käytä oikeaa tuoksua

Tuoksut luovat tunnelmaa. Sipaise siis yllesi hajuvettä! Esimerkiksi vaniljaa, santelipuuta ja kanelia pidetään yleisesti halut herättävinä hajusteina.

21. Kuuntele seksikästä musiikkia

Musiikki vaikuttaa meihin syvemmin kuin uskotkaan. Kuuntele keinuvia lattarirytmejä, kuumia tanssibiisejä, rohkeaa rokkia tai sihisevää jazzia – mitä vain, joka saa olosi upeaksi.

22. Lakkaa kynnet

Huoliteltu olemus kohentaa itsetuntoa. Lakkaa kynnet kauniiksi tai suo itsellesi vaikkapa jalkakylpy.

23. Kehu itseäsi

Muistuta itseäsi saamista kehuistasi, omista hyvistä puolistasi ja ylpeyden aiheistasi. Rakastamalla itseäsi näytät haluttavammalta muidenkin silmissä.

24. Liiku

Hikijumppa voi saada hormonit hyrräämään. Liikunnan jälkeen veri kiertää, endorfiinit jylläävät ja posket punoittavat – mikäpä olisikaan seksikkäämpää?

25. Nauti ruuasta

Nälkäinen ihminen on kiukkuinen ja huonoa seuraa. Ruoka, kuten seksikin, ovat elämän suuria nautintoja. Älä siis kieltäydy ruuasta kuumilla treffeillä, vaan anna itsellesi lupa nauttia! Muista, että terveellisestä ruuastakin voi nauttia.

Juo myös tarpeeksi vettä. Vesi virvoittaa vässähtänyttä oloa ja siten auttaa osaltaan pitämään olosi hehkeänä.

Osittaiset lähteet Yourtango.com, Stylecaster.com

Lue myös:

    Uusimmat