Mainos

Lisää Ensitreffit-vauvoja Suomeen! Kulisseissa tavannut pari odottaa esikoistaan

Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan hakeneet Karoliina ja Jari eivät päätyneet televisioon, mutta löysivät ohjelman avulla toisensa. Nyt pari odottaa esikoistaan. 

MTV.fi uutisoi vuoden alussa Karoliinasta, 33, ja Jarista, 38, joiden rakkaus roihahti Ensitreffit alttarilla -ohjelman kulisseissa.

Ohjelman asiantuntijoiden yhteen saattama pari ei päätynyt mukaan ohjelmaan, mutta tutustui kuitenkin toisiinsa kameroiden ulkopuolella. Rakkaus roihahti, ja pari on pitänyt yhtä viime kesästä alkaen.  

Helmikuussa 2016 Jari muutti Turusta Karoliinan luokse Helsinkiin. Sen jälkeen pari on mennyt jättiharppauksin eteenpäin.

Elämä on vienyt rakastuneen parin täysin uuteen elämäntilanteeseen, ja Karoliina ja Jari odottavat nyt perheeseensä pientä nyyttiä saapuvaksi syyskuun alussa.

– Kaikki on mennyt kyllä hyvin nopeasti, mutta antaa mennä vain, Jari naureskelee.

Toistaiseksi pariskunta on asustellut Karoliinan 24 neliömetrin yksiössä, mutta lähiaikojen suunnitelmissa on isomman asunnon osto.

– Yhteiselo on sujunut ongelmitta, mutta tämä asunto alkaa pikkuhiljaa käydä pieneksi, Karoliina toteaa.

– Kahdestaan varmaan voisimme elellä tässä pidempäänkin, mutta nyt kun tulee kolmaskin tyyppi, niin saattaa alkaa tilanpuute ahdistaa, Jari komppaa.

"Karoliina oli se, joka alkoi puhua lasten hankkimisesta"

Vauvauutinen oli parille iloinen asia, vaikka kumpikaan ei vielä vuosi sitten edes tiennyt toisen olemassaolosta mitään.

– Kun tapasimme viime kesänä Jarin kanssa, olin vielä epävarma siitä, haluanko ollenkaan lapsia. Muistan, kun kerroin siitä Jarille jo tosi varhaisessa vaiheessa, Karoliina kertoo.

– Mutta lopulta Karoliina oli se, joka alkoi puhua lasten hankkimisesta, Jari nauraa.

Lapsensaaminen tuntui molemmista oikealta, kun oikea kumppani oli löytynyt.

– Minulla ei ole aiemmin ollut sellaista kumppania, jonka kanssa olisin halunnut lapsia. Nyt, kun löysin ihmisen, jonka kanssa ajatus perheestä tuntui hyvältä, niin kaikki oli lopulta tosi luonnollista. Olen todella onnellinen ja kiitollinen, että meille on käynyt näin, Karoliina miettii.

– Voisi kuvitella, että tässä alkaisi huimata, kun kaikki on mennyt niin nopeasti, mutta ei suinkaan. Kaikki on mennyt meillä tosi helposti, Jari miettii.

Vanhemmuutta pari odottelee jo innokkaan malttamattomana.

– Ei meitä kyllä pelota! Ennemminkin jännittää hyvällä tavalla, Karoliina pohtii.

– Olemme puhuneet lapsen kasvattamisesta ja olleet kaikessa hyvin samoilla linjoilla. Senkään suhteen ei ole ollut mitään vääntöä, Jari kertoo. 

ENSITREFFIT ALTTARILLA NÄHDÄÄN AVAlla jälleen syksyllä 2016!

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.