Mainos

Vauvoja ja kipeitä eroja – mitä Suomen Ensitreffit-pareille kuuluu nyt?

Kahdelta ensimmäiseltä kaudelta tutut Ensitreffit alttarilla -parit saavat seuraajansa, kun ohjelman kolmas kausi starttaa AVA-kanavalla syksyllä 2016. Mutta mitä kuuluu ensimmäisen ja toisen kauden pareille nykyään?

Uusi Ensitreffit alttarilla -kausi alkaa jälleen 6.9. Tuolloin päästään tutustumaan uuden kauden pareihin, jotka käynnistävät yhteisen matkansa kohti rakkauden löytämistä.

Mutta mitä kuuluu ohjelman vanhoille pareille? Lue parien kuulumiset.

Miia ja Olli

Miian ja Ollin suhteen alkutaivalta seurattiin Ensitreffit alttarilla -ohjelman ensimmäisellä kaudella. Lukuisista haasteista huolimatta Miia ja Olli päättivät kuitenkin pysyä yhdessä kauden päätteeksi.

Vuoden yhdessäolon jälkeen tilanne muuttui ja elokuussa 2015 pari viestitti eropäätöksen syntyneen kesän aikana. Miia ja Olli kertoivat tuolloin MTV.fille, että he ovat muuttamassa erilleen ja aikovat hakea avioeroa. 

– Ihmisiä eroaa erilaisista syistä ja meillä on omamme. Olemme hyviä ystäviä, Miia ja Olli kommentoivat.

Miia on blogissaan kertonut ajan kuluvan tätä nykyä lentoemännän työn lisäksi meikkaus- ja maskeerauspuuhissa, sekä salsatunneilla tanssahdellen.

Nainen on myös puhunut salaperäisestä "ruusumiehestä" omilla sosiaalisen median tileillään. MTV.fin haastattelussa nainen myöntää, että vierellä on uusi rakas.

– Olen onnellinen ja vahvistan parisuhteemme, juuri ennen lennolle lähtöä tavoitettu vaaleaverikkö kertoo.

Olli viihtyy sen sijaan sinkkuna. Hän oli seurustelusuhteessa vielä viime talvena, mutta suhde kariutui keväällä. Vaaleahiuksinen nainen esiintyi myös Ollin useissa Instagram-kuvissa. 

– Suhteemme kesti noin viisi kuukautta, minkä jälkeen päädyimme eroon, Olli kertoi MTV:lle kesäkuussa. 

Viola ja Esa

Ensimmäisen Ensitreffit alttarilla -kauden söpöläiset Viola ja Esa rakastuivat toisiinsa heti ensinäkemältä, jolloin alkoi heidän kaunis rakkaustarinansa. Toisilleen avoin ja rehellinen pari sulatti katsojien sydämet aitoudellaan ja keskinäisellä läheisyydellään.

Kyyhkyläiset ovatkin edelleen yhdessä. Alkuvuodesta 2016 pari kertoi odottavansa perheenlisäystä.

– Hyvä jännitys on päällä. Hämmentyneen onnellinen olo on varmaan paras tapa kuvaamaan tätä tunnetta, Viola kertoi tammikuussa.

– Olimme toivoneet tätä ja ajatelleet, että jos lapsi on tullakseen, niin se olisi upeaa, hän jatkoi.

Violan ja Esan esikoisen on määrä syntyä kesällä.

Pia ja Jussi

Pia ja Jussi olivat ensimmäisen kauden pareista ainoat, jotka päätyivät eroon viiden viikon yhdessä asumisen jälkeen.

Parin taival sisälsi ylä- ja alamäkiä, kun alun ihastuksen jälkeen tunteet viilenivät. Pia olisi ollut valmis katsomaan suhteen mahdollisuuksia, mutta Jussi oli eropäätöksestä varma. Myöhemmin pari kommentoi eron olleen oikea ratkaisu heidän kohdallaan:

– Olemme ystäviä ja olemme tyytyväisiä, että asia on näin. Että se ratkaisu, joka silloin tehtiin, oli oikea, Pia mietti eron jälkeen.

Sittemmin nainen on blogissaan paljastanut löytäneensä uuden rakkauden. Pian uudesta miesystävästä saatiin lukea jo syksyllä 2015, loppuvuodesta suhde syveni entisestään, kun pari muutti saman katon alle.

– Keväällä roikuin nettideittisivustoilla ja selasin varovasti Tinderiä. Kunnes tärppäsi. Ihastuin ja rakastuin. Syksy vei kesän mennessään, mutta lämpö jäi. Yhteiselo oli tiivistä – lopulta niin tiivistä, että kahden osoitteen ylläpitäminen alkoi tuntua turhalta. Mies muutti luokseni, Pia kirjoitti blogissaan.

Sari ja Antti

Ensitreffit alttarilla -ohjelman toisella kaudella kesäkuun 2015 alussa avioituneet Sari ja Antti rakastuivat toisiinsa heti ensisilmäyksellä ja parin kaunis rakkaustarina sulatti katsojien sydämet.

Ohjelman toinen kausi päättyikin onnellisiin tunnelmiin, kun rakkauteen rohkeasti heittäytynyt pari kertoi viimeisessä jaksossa odottavansa perheenlisäystä.

– Unelmat toteutuvat, Antti tunnelmoi tuolloin.

Sarin ja Antin esikoispoika syntyi maaliskuussa 2016.

– Olemme valtavan onnellisia, tuntuu aivan huikealta, tuore isä Antti iloitsi tuolloin.

Tanja ja Roni

Ohjelman toisella kaudella avioituneet Tanja ja Roni päätyivät kipeiden vaiheiden jälkeen jatkamaan elämää omilla tahoillaan. Ronin toiveesta eronnut pari haki marraskuun alussa avioeroa yhteistuumin Helsingin käräjäoikeudesta.

Sinkkumiehen elämää viettävä Roni kertoo elämän jatkuneen vanhaan tapaan. Treffikutsuja satelee kuitenkin aiempaa enemmän.

– Elämä palasi aika lailla samaan kuin ennen ohjelmaakin. Vaikka onhan se nykyään outoa, että naiset ottavat minuun yhteyttä!

Ronin toiveet pysyvästä elämänkumppanista ja parisuhteesta eivät kadonneet minnekään lyhyen avioliittokokeilun myötä.

– Haluan vielä joskus uudelleen naimisiin. Toivottavasti löydän jonkun kivan likan, mies haaveili marraskuussa.

Mari ja Jouni

Ensitreffit alttarilla -ohjelman toisella kaudella avioituneet Mari ja Jouni toivoivat loppuun saakka, että suhde olisi lähtenyt lentoon. Niin ei kuitenkaan käynyt, ja pari päätti erota.

– Suhde ei edennyt mihinkään ja jäimme hirveän etäisiksi. Meille ei muodostunut parisuhdetta, koska meillä ei ollut syvää henkistä suhdetta, joka on mielestäni parisuhteen edellytys, Mari valitteli syksyllä 2015.

Vantaan käräjäoikeudesta vahvistettiin MTV.fille, että Jouni ja Mari jättivät perjantaina 6.5 yhdessä lopullisen toisen vaiheen erohakemuksen.

Sekä Mari että Jouni ovat vetäytyneet julkisuudesta. 

3:12

ENSITREFFIT ALTTARILLA nähdään AVAlla kolmannen kauden jaksoin syksyllä 2016!

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.