Lisa Marie Presleyn viimeisen haastattelun tehnyt toimittaja kommentoi järkytyksenä tullutta kuolemaa: "Tuntuu kamalalta"

0:40
Katso videolta: tässä on Lisa Marie Presleyn viimeiseksi jäänyt julkinen esiintyminen – menehtyi kaksi päivää myöhemmin

Extra-ohjelman Billy Bush teki Lisa Marie Presleyn viimeiseksi jääneen haastattelun Golden Globe -gaalassa kaksi päivää ennen Elvis Presleyn ainoan lapsen kuolemaa.

Laulajalegenda Elvis Presleyn ainut lapsi Lisa Marie Presley menehtyi torstaina 12. tammikuuta saatuaan lähteiden mukaan sydänkohtauksen. Presley oli kuollessaan 54-vuotias. 

Presley esiintyi julkisuudessa kaksi päivää ennen kuolemaansa Golden Globe -gaalassa Beverly Hillsissa. Paikalla olleiden mukaan Presley oli vaikuttanut tilaisuudessa huonovointiselta ja hänellä oli muun muassa vaikeuksia kävellä rappusia alas. Sosiaalisessa mediassa kiertää videoita, jotka vahvistavat sen, että Presley ei vaikuttanut gaalassa voivan hyvin. 

Golden Globe -gaalassa Presley antoi myös viimeiseksi jääneen haastattelunsa Extra-ohjelman juontajalle Billy Bushille, joka kommentoi tämän kuolemaa ensimmäistä kertaa julkisesti People-lehdelle. 

– Se tuntuu kamalalta. Minusta tuntuu, että sydämeni on hyvin raskas oikeastaan kaikkien tuskissaan olevien puolesta, Bush kommentoi. 

Presley osallistui Golden Globe -gaalaan yhdessä äitinsä Priscilla Presleyn kanssa. Kaksikko kannusti paikan päällä Elvis-elokuvan tekijöitä, kuten sen ohjaajaa Baz Luhrmannia sekä päätähti Austin Butleria. Bush kertaa, että oli keskustellut Presleyn kanssa haastattelussa tämän isästä sekä siitä, mitä Elviksen luonteenpiirteitä Butler onnistui kanavoimaan roolisuorituksessaan. 

Haastattelun ailkana Presley tukeutui vierellään olleeseen Jerry Schillingiin ja totesi myös ääneen, että hänen olisi otettava tätä kädestä kiinni. 

Lisa Marie Presley kiidätettiin sairaalaan torstaina 12. tammikuuta, jossa hän myöhemmin menehtyi. Page Sixin ja TMZ:n saamien tietojen mukaan Presleyn sydän pysähtyi sairaalassa useammin kuin kerran. Presleyn tila oli lehtitietojen mukaan kriittinen, jonka vuoksi tämän perhe määräsi tälle elvytyskiellon siltä varalta, että hänen tilansa romahtaisi jälleen.

Presleyn kerrotaan menehtyneen toisen sydänkohtauksen seurauksena. Hänen äitinsä Priscilla Presley vahvisti tyttärensä kuoleman, muttei ole vahvistanut kuolinsyytä julkisesti.

Elvis Presley menehtyi vuonna 1977 ollessaan 42-vuotias, ja tuolloin Lisa Marie Presley oli 9-vuotias. Myös Elvis Presley menehtyi sydämensä takia, ja hänen kuolinsyynsä oli sydämen rytmihäiriö.

Lisa Marie Presley koki elämässään paljon menetyksiä ja surua, sillä myös hänen poikansa Benjamin Keough menehtyi itsemurhan seurauksena vuonna 2020 ollessaan 27-vuotias. 

– Hän oli nainen, joka koki niin paljon surua elämänsä aikana. Sitä on vain mahdotonta käsittää, Bush kommentoi. 

Presleyllä oli myös kolme muuta lasta: 33-vuotias Riley Keough sekä 14-vuotiaat kaksoset Finley Aaron Love sekä Harper Vivienna Ann Lockwood. Lisa Marie Presleyn edustaja on vahvistanut, että hänet tullaan hautaamaan poikansa sekä isänsä viereen Tennesseessä sijaitsevalle Gracelandin tilalle, jonka Elvis Presley omisti eläessään. 

Elviksen ja Lisa Marie Presleyn kuolemissa kylmäävä samankaltaisuus – katso alla olevalta videolta, millaisen elämän rockin legendan ainut lapsi eli.

4:36

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja