Lionel Messin ja Robert Taylorin satutarina jatkuu – Inter Miami cupin mestariksi trillerissä!

Lionel Messin ja suomalaislaituri Robert Taylorin yhteispeli Inter Miamissa sujuu yhä. Argentiinalaistähti johdatti Miamin sunnuntain vastaisena yönä Liigojen cupin voittoon trillerifinaalissa Nashvillea vastaan. Mestaruus ratkesi pitkälle venyneessä rangaistuspotkukisassa 1–1-tasapelin jälkeen.

Lionel Messi iski jo kymmenen maalinsa MLS:n ja Meksikon liigojen cupissa, kun Inter Miami ylsi mestariksi kaatamalla rangaistuspotkukisassa, joka venyi 11. kierroksen mittaiseksi.

Messin häikäisevään maaliin syötön tarjoili jälleen suomalaislaituri Robert Taylor, joka on syttynyt liekkeihin argentiinalaisen supertähden rinnalla.

Taylorin syöttö otti pienen kimmokkeen 23. minuutilla ja päätyi lopulta Messin jalkoihin rangaistusalueen tuntumassa. Taklauksen väistäneen Messin upea kaukolaukaus upposi vastustamattomasti Nashvillen maalin vasempaan yläkulmaan.

Nashvillen Fafa Picault tasoitti ottelun toisella puoliajalla, ja kun enempää maaleja ei nähty, ottelussa edettiin aina rangaistuspotkukilpailuun.

Rangaistuspotkukilpailussa nähtiin lopulta 11 kierrosta ennen kuin Interin maalivahti Drake Callender laukoi omansa verkkoon ja torjui sen jälkeen virkaveljensä Elliot Paniccon yrityksen pilkulta. Pilkkukisa kirjattiin Miamille maalein 10–9.

Taylor ei päässyt laukomaan pilkkukisassa, sillä hänet otettiin vaihtoon ottelun 81. minuutilla.

Messi onnistui tekemään maalin jokaisessa seitsemässä Liigojen cupin ottelussa saavuttuaan Inter Miamiin heinäkuussa.

Cupmestaruus on nuoren Inter Miamin ensimmäinen merkittävä pokaali seuran historiassa.