Lionel Messi ja Robert Taylor jälleen tulessa – Huuhkajat-laituri ruokki näyttävästi kaksi maalia takonutta argentiinalaislegendaa

Robert Taylor arjestaan Lionel Messin joukkuetoverina: "Onhan se aivan unelmien täyttymys" 2:24

Inter Miami voitti varhain torstaiaamuna Suomen aikaa Pohjois-Amerikan liigojen cupin ottelussa Orlando Cityn maalein 3–1.

Liigojen cupin otteluissa Inter Miamin hyvin toiminut kaksikko Lionel MessiRobert Taylor jatkoi tuhojen tekemistä heti ottelun alkuminuuteilla. Jo ottelun 7. minuutilla suomalaislaituri Taylor leikkasi vasemmalta laidalta keskelle ja nosti pallon oikealla jalalla Orlandon puolustuslinjan yli, minne Messi oli ehtinyt hiipiä. Argentiinalaistähti otti pallon taitavasti haltuun ja laittoi pallon maaliin vasurillaan.

Orlando tuli 10 minuuttia myöhemmin tasoihin Cesar Araujon osumalla.

Toisen puoliajan alkupuolella Inter Miamin Josef Martinez laukoi rangaistuspotkusta 2–1-maalin ja Messi viimeisteli 72. minuutilla loppulukemat 3–1.

Alapuolella Robert Taylorin huima esityö Messin ensimmäiseen osumaan.

Taylor tuli vaihtoon, kun ottelua oli pelattu 90 minuuttia. Ottelu alkoi reilut 1,5 tuntia myöhässä rajuilman vuoksi.

Messi on tehnyt ensimmäisesä kolmessa ottelussan Inter Miamin paidassa nyt viisi maalia. Edellisessä ottelussa Messi ja Taylor iskivät molemmat kaksi maalia mieheen syöttäen toistensa osumat.

Inter Miami kohtaa seuraavaksi liigojen cupin neljännesvälierässä FC Dallasin. Ottelu pelataan Suomen aikaa ensi viikon maanantaiaamuna.