Upea ele! Lionel Messi yllätti pokaalijuhlissa – joukkuetoverin reaktio kertoo kaiken

Inter Miamin voitettua Nashvillen Leagues Cupin loppuottelussa, antoi Lionel Messi osoituksen siitä, miksi hän on yksi jalkapallon pidetyimmistä pelaajista.

Miamin 30-vuotias amerikkalaispuolustaja DeAndre Yedlin oli toiminut Miamin kapteenina koko kauden ajan. Kun Messi saapui joukkueeseen, luovutti Yhdysvaltojen maajoukkuemies vastuutehtävän argentiinalaistähdelle.

Miamin tuoreen voiton jälkeen Messi kuitenkin varmisti, että entinen kapteeni sai ansaitsemaansa tunnustusta Miamin historiallisesta saavutuksesta.

Pokaalijuhlien käynnistyessä maailmanmestari tuli Yedlinin luokse ja sujautti kapteeninnauhansa tämän käteen. Yedlin ei aluksi meinannut suostua tarjoukseen ja yritti hätyytellä Messiä tiehensä.

– Ei ei ei ei..! Yedlin toisteli hermostuneena leveä hymy kasvoillaan.

Yedlin hyväksyi kohtalonsa kuitenkin nopeasti ja nousi estraadille seitsenkertaisen Ballon d'Or -voittajan kanssa. Yedlin ja Messi ottivat komeasti yhteisvastuun pystin korottamisesta ilmaan.

Yedlin pelasi yli 20 ottelua Miamin kipparina ennen Messin saapumista. Hänellä on myös merkittävä rooli Yhdysvaltojen maajoukkueessa.

Messin tavoin Yedlin onnistui laittamaan rangaistuspotkunsa onnistuneesti sisään erittäin intensiivisessä rangaistuspotkukilpailussa, jolla Leagues Cupin mestaruus ratkesi 1-1-tasapeliin päättyneen finaalipelin jälkeen.

Robert Taylor paljasti Lionel Messin ensimmäisen viestin Inter Miamin ryhmächatissa 0:36
Mikä oli Lionel Messin ensimmäinen viesti Inter Miamin WhatsApp-chatissa? Robert Taylor vastaa.

Messi teki historiaa

Messille Leagues Cupin voitto toi hänelle jo uransa 44. pokaalin, kun sekä seura- että maajoukkuetason saavutukset lasketaan mukaan.

36-vuotias on nyt jalkapallohistorian eniten pokaaleja voittanut pelaaja, jättäessään entisen Barcelona-toverinsa ja Brasilian maajoukkuepelaajan Dani Alvesin (43) taakseen.

Lue myös:

    Uusimmat