Lionel Messi ilmiriidoissa PSG:n kanssa – L'Équipe: Rangaistus sinetöi supertähden kohtalon

Fani ryntäsi kentälle ja kaatui Lionel Messin vieressä: "Idioottimaisia juttuja" 1:21
Katsoja hyökkäsi maaliskuussa päin Lionel Messiä: "Idioottimaisia juttuja."

Lionel Messi vaikuttaa ajautuneen ilmiriitoihin seuransa Paris Saint-Germainin kanssa. Ranskalaislehti L'Équipe uutisoi tiistai-iltana, että hyllytetyksi joutuneen supertähden lähtö Pariisista on jo varmaa.

Lionel Messin tulevaisuus on pysynyt pitkin kautta yhtenä jalkapallomaailman puhutuimpana uutisaiheena, ja nyt keskustelu argentiinalaistähden ympärillä on kiihtynyt entisestään.

Ranskalaislehti L'Équipe uutisoi myöhään tiistai-iltana, että Messin lähtö PSG:stä kauden päätteeksi on jo varmistunut. Hyökkääjän sopimus on loppumassa tähän kauteen, mutta pariisilaisseura on lehtitietojen perusteella tähän asti jatkuvasti yrittänyt saada häntä allekirjoittamaan jatkosopimuksen.

Vaikeudet jatkosopimusneuvotteluissa ja tuore kohu Messin ympärillä ovat kuitenkin lehden mukaan viimein kääntäneet qatarilaisomistajien päät 36-vuotiaan maailmantähden suhteen, ja nyt hänestä halutaan seurajohdossa jo eroon kauden päätteeksi.

Messi on tällä hetkellä kohun keskipisteessä, koska oli luvattomasti poissa joukkueensa harjoituksista maanantaina. PSG-työvelvoitteidensa hoitamisen sijaan Messi matkusti viikonlopun tappiollisen Lorient-ottelun jälkeen Saudi-Arabiaan edistämään maan matkailua. Kaupallinen yhteistyö öljydiktatuurin kanssa tuo argentiinalaiselle lehtitietojen mukaan 30 miljoonaa euroa vuodessa.

Seura rankaisi Messiä sulkemalla hänet joukkueen toiminnasta ilman palkkaa kahdeksi viikoksi, mikä sinetöi samalla hänen kohtalonsa Pariisissa päättyväksi. L'Équipen mukaan Messistä haluttiin tehdä seurassa varoittava esimerkki. Hänen toimintaansa kuvailtiin julkisuudessa vakaksi sisäiseksi rikkomukseksi.

Messin perässä ovat tiettävästi hänen entinen seuransa FC Barcelona, joka yrittää epätoivoisesti raivata taloudellista pelivaraa romanttisen kotiinpaluun mahdollistamiseksi. Toinen vaihtoehto uudeksi osoitteeksi olisi Pohjois-Amerikan ammattilaissarjan MLS:n Inter Miami.

Italialaistoimittaja Nicolo Shiran mukaan Messi olisi halukas palaamaan kotikaupunkiinsa Barcelonaan, ja keskustelu osapuolten välillä on jo käynnissä. Inter Miamin lisäksi Messi on Shiran mukaan saanut tähtitieteellisen tarjouksen myös saudiarabialaiselta Al Hilalilta.

Lue myös:

    Uusimmat