Lionel Messi avasi suunsa Saudi-kohusta – "Mitä seura haluaa tehdä"

Fani ryntäsi kentälle ja kaatui Lionel Messin vieressä: "Idioottimaisia juttuja" 1:21
Katsoja hyökkäsi maaliskuussa päin Lionel Messiä: "Idioottimaisia juttuja."

Jalkapallon supertähti Lionel Messi pahoittelee äläkän nostanutta maanantain matkaansa Saudi-Arabiaan. 

Saudi-Arabian turismilähettiläänä toimiva Messi matkusti öljydiktatuurimaahan maanantaina ja oli luvattomasti poissa seuransa PSG:n harjoituksista. Pariisilainen mahtiseura oli tätä ennen hävinnyt sunnuntaina Ranskan liigan ottelun Lorientille. PSG rankaisi argentiinalaistähteä sulkemalla hänet joukkueen toiminnasta ilman palkkaa kahdeksi viikoksi.

Messi ilmaisee nyt olevansa pahoillaan. Hän vetosi väärinkäsitykseen.

– Ensinnäkin haluan pyytää anteeksi joukkuekavereiltani ja seuralta. Uskoin vilpittömästi, että meillä olisi vapaapäivä pelin jälkeen, kuten oli edellisinä viikkoina. Tämä matka oli järjestetty, enkä voinut peruuttaa sitä, olin perunut sen jo aiemmin, Messi sanoi Instagramin tarinaosiossa julkaisemassa videossaan.

– Toistan, haluan pyytää anteeksi siitä, mitä tein. Odotan kuulevani, mitä seura haluaa tehdä kanssani.

Ranskalaislehti L'Équipe uutisoi tiistai-iltana, että Messin lähtö PSG:stä kauden päätteeksi on jo varmistunut. Hyökkääjän sopimus on päättymässä tähän sesonkiin.

Messi on yhdistetty Saudi-Arabiassa Al Hilalin riveihin. Saudi-Arabian valtion on kerrottu valmistelevan hänelle megaluokan tarjousta houkutellakseen supertähden maan pääsarjaan. Messille ollaan Telegraphin tietojen mukaan tarjoamassa jopa 363 miljoonan euron vuosipalkkaa.

Kaupallisen yhteistyön Saudi-Arabian kanssa on raportoitu tuovan turismilähettiläänä toimivalle Messille noin 30 miljoonaa euroa vuodessa.

Lue myös:

    Uusimmat