Lionel Messi -kohussa uusi väliintulo – mestarivalmentajalla oma lehmä ojassa: "Me tarvitsemme hänet iloisena"

Messi pakotettiin juhlimaan MM-voittoa kaapu päällä 1:34
Lionel Messillle puettiin kaapu päälle Qatarin MM-kisojen kultaseremoniassa.

Argentiinan maailmanmestarivalmentaja Lionel Scaloni ei välitä, missä Lionel Messi pelaa ensi kaudella. PSG:n supertähden sopimus on päättymässä tämän kauden jälkeen.

Messin, 35,  jatko Pariisissa on ollut viime aikoina tutkan alla. PSG hyllytti Argentiinan kapteenin luvattomasta matkasta Saudi-Arabiaan, minkä vuoksi pelaajalta jäi harjoitukset välistä viime viikolla.

Mediassa puhuttiin jo Messin siirrosta Saudi-Arabiaan varmana tietona tiistaina. Hyökkääjän isä Jorge kiisti huhupuheet kirjoittamassaan lausunnossa.

Vanhempi Messi ilmoitti, ettei siirrosta olla sovittu minkään seuran kanssa. Ratkaisuja ei ole tapahtumassa ennen tämän kauden päättymistä.

Argentiinan Qatarin MM-kisoissa kultaan johtaneelle Scalonille on tärkeintä, että Messi on onnellinen seuraavassa seurassaan.

– Antakaa hänen mennä sinne, missä hän tuntee olonsa mukavaksi seuratoveriensa ja kannattajien kanssa, Scaloni kommentoi qatarilaiskanava Al-Kassille.

– Tämä asia ei vaikuta meihin maajoukkueena, kunhan hän on onnellinen liittyessään meidän mukaamme. Me tarvitsemme hänet iloisena.

PSG:lle anteeksipyynnön välittänyt Messi palasi seuran harjoitusvahvuuteen tämän viikon maanantaina. Argentiinalaislegenda on saanut Reutersin tietojen mukaan tarjouksen liittyä Saudi-Arabian pääsarjaseura Al-Hilalin riveihin ensi kaudeksi.

Lue myös:

    Uusimmat