Mainos

Linnassa nähtiin useampia hääpukuja – muotisuunnittelija rohkaisee suomalaisia: "Valkoinen on todella tyylikäs"

8:13

Muotisuunnittelija rohkaisee käyttämään enemmän valkoista juhlapuvuissa. Linnassa nähtiin myös kierrätysteemaan sopivia hääpukuja.

Katso video: Muotisuunnittelija kommentoi Linnan pukuloistoa.

Linnassa nähtiin eilen paljon valkoista. Erityisesti rouva Jenni Haukion puku, jonka raaka-aineena oli käytetty kotimaista koivua, teki vaikutuksen kansaan. Muotisuunnittelija Riikka Ikäheimo rohkaisee suomalaisia käyttämään enemmän valkoista juhlapuvuissaan.

– Monesti se yhdistetään täällä häihin tai sen tyyliseen teemaan, mutta mielestäni valkoinen on todella tyylikäs ja ihanaa, että sitä on nyt uskallettu käyttää enemmän, Ikäheimo toteaa.

Hänen mieleensä eilisillasta jäivät paitsi Haukion puvun ajattomuus ja kauniit linjat, myös yleisemmin nähty klassinen tyyli. Linnassa nähtiin myös useampia  hääpukuja.

Ainakin RKP:n kansanedustaja Joakim Strandin puoliso Henriikka Strand ja sosiaalidemokraattien kansanedustaja Sanna Marin kunnioittivat yhteinen ympäristömme -teemaa hääpuvuillaan.

Katso Video: Ainakin kaksi kaunotarta edusti Linnassa häämekoissaan. Ylen kättelykuvaa.

0:28

"En näe yhtään syytä, minkä takia hääpukuakin ei voisi käyttää muualla"

Ikäheimo näkee kierrätysteeman ja siihen sovitetut hääpuvut positiivisena ilmiönä. Hänestä uusiokäyttäminen on tärkeä muotitrendi, johon tartuttiin hienosti myös Linnassa tänä vuonna.

– Tällä hetkellä, kun se on trendi, niin minusta on hienoa, että on lähdetty siihen suuntaan. En näe yhtään syytä, minkä takia hääpukuakin ei voisi käyttää muualla, Ikäheimo sanoo.

Ikäheimo toteaa, että Suomi on maailmalla kovaa vauhtia leviävän trendin kärjessä. Tänä vuonna Linnassa ei nähty hänen luomuksiaan, mutta kierrätysteema on läsnä myös niissä.

– Tällä hetkellä minulla on ideana luoda enemmän ajattomia tyylejä ja pukuja, joita voi pienillä yksityiskohdilla muuttaa erilaisen näköisiksi. Näin puku kestää vuosia, ja sitä voi käyttää aina uudestaan, Ikäheimo paljastaa.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja