Lindsay menehtyi syöpään – PayPalilta erikoinen ilmoitus: Kuolema rikkoi palvelun sääntöjä

15:36

Yhdysvaltalainen verkkomaksuyhtiö PayPal lähetti syöpään kuolleelle asiakkaalleen viestin, että hänen kuolemansa rikkoi palvelun sääntöjä. Aiheesta uutisoi BBC.

VIDEO: Tuleeko puhelimesta uusi kukkaro? Katoaako käteinen kokonaan? Katso keskustelua mobiilimaksamisesta yltä!

Englantilainen Lindsay Durdle kuoli toukokuun loppupuolella vain 37-vuotiaana puolentoista vuoden syöpäkamppailun jälkeen. Aluksi todettu rintasyöpä pääsi leviämään naisen keuhkoihin ja aivoihin.

Lindsayn mies Howard Durdle ilmoitti PayPalille kolme viikkoa sitten naisen kuolemasta ja toimitti yhtiölle kopiot naisen kuolintodistuksesta sekä henkilöllisyystodistuksesta, kuten pyydettiin.

Vastikään Howard sai Lindsaylle osoitetun kirjeen, jossa kerrottiin, että nainen oli PayPalille velkaa yli 3 000 puntaa.

– Olet rikkonut ehtoa 15.4 (c) PayPalin kanssa solmimastanne sopimuksesta, kun olemme saaneet tiedon, että olette kuollut, kirjeessä luki.

PayPal vaati, että summa maksetaan takaisin tai se voisi mahdollisesti ruveta toimiin sen saamiseksi.

PayPal pyytää anteeksi

Nyt PayPal pahoittelee kirjeen aiheuttamaa tuskaa tuoreelle leskelle, ja kertoo tutkivansa, miksi mies oli saanut tällaisen kirjeen. Myös Lindsayn velka on peruttu.

Howardin mukaan eräs PayPalin henkilökunnan jäsen oli sanonut hänelle, että erikoisen kirjeen taustalla voisi joko olla järjestelmä bugi, huono kirjepohja tai ihmisen virhe.

Howard kertoo halunneensa tuoda asian esille, jotta vastaavaa ei pääsisi tapahtumaan muille leskille. Hänen mukaansa vastaavan kirjeen saaminen voisi suorastaan suistaa toisen henkilön raiteiltaan.

– Jos aion tehdä asiasta minkäänlaisen numeron, teen sen huolehtiakseni, että PayPal – tai mikä tahansa muu organisaatio, joka voisi tehdä jotakin näin piittaamatonta – tunnistasi vahingot, jotka he voivat aiheuttaa vastikään läheisensä menettäneille, leski sanoo BBC:lle.

Lähde: BBC

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja