Lina Schiffer nähdään Levyraadin vakiojäsenenä – media-alan moniosaaja muistelee, kun häntä pyydettiin ohjelmaan: "En voinut uskoa sitä todeksi"

Lina Schiffer nähdään Levyraadin vakiojäsenenä – media-alan moniosaaja muistelee, kun häntä pyydettiin ohjelmaan: ”En voinut uskoa sitä todeksi” 5:48
Lina Schiffer tähdittää paluun tekevää Levyraatia

Lina Schiffer nähdään Levyraadissa, joka alkaa Maikkarilla 20. tammikuuta.

Radiojuontaja ja DJ Lina Schiffer nähdään paluun tekevässä Levyraadissa vakiojäsenenä. Schiffer on puoliksi italialainen isänsä puolelta, mutta hän on kasvanut Suomessa ja kotoisin Helsingistä. 

Schiffer opiskelee parhaillaan näyttelemistä Teatterikorkeakoulussa. Hän muistelee, että sai aikoinaan puhelun Levyraatiin liittyen, kun hän oli lähdössä pois koululta.

– Kävelin Haapaniemenkatua ja puhelimeni soi. Kysyin kaksi kertaa, että oletteko varma, että soitit oikealle ihmiselle. Se oli niin hullu juttu. En voinut uskoa sitä alkuun todeksi, Schiffer kertoo.

Schiffer luotsaa yhdessä Taika Mannilan kanssa DREAM-radio-ohjelmaa ja samannimistä dj-duoa. Schiffer asui aikoinaan kolmisen vuotta New Yorkissa ja palattuaan Suomeen, hän tutustui nykyiseen juontajakollegaansa. Hiljalleen hän päätyi media-alalle.

– Menin vierailemaan Taikan silloiseen radio-ohjelmaan ja me huomasimme, että kemiat kohtasivat ja musiikkimaku. Vuoden 2014 lopussa Taika lopetti edellisen ohjelmansa ja aika nopeasti hän pyysi, alanko tehdä hänen kanssaan uutta ohjelmaa. 

Levyraadin myötä Schiffer tulee yhä isommalla yleisölle tutuksi. Hän on samalla innoissaan menossa kohti uutta, mutta jännittävänsä sitä.

– Tärkeä on löytää balanssi julkiseen ja henkilökohtaiseen minään. Toisaalta myös, että on vaan läsnä siinä hetkessä ja nauttia siitä sekä katsoa, mitä tuleman pitää. 

Yllä olevalla videolla Schiffer kertoo muun muassa urastaan ja siitä, miltä tuntuu astua suuren yleisön tietoisuuteen. 

Levyraati alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla la 20.1. klo 21. 

Lue myös:

    Uusimmat