Liimatainen vitsailee hänen ja Katri Helenan ikäerolla: "Mitä presidentti edellä..."

Musiikkimanageri Tommi Liimatainen on jo tottunut siihen, että hänen ja laulaja Katri Helenan parisuhde kiinnostaa monia. 

Musiikkimanageri Tommi Liimataisen ja laulaja Katri Helenan suhteesta huhuttiin jo pitkään, kunnes vuonna 2013 Liimatainen myönsi seurustelun Iltalehden haastattelussa.

Sittemmin parin suhdetta on seurattu aktiivisesti ja heidän 32 vuoden ikäeroa ihmetelty. Enää parin ei kuitenkaan tarvitse peitellä suhdettaan ja heidät on nähty edustamassa yhdessä muun muassa Linnan juhlissa ja Emma-gaalassa.

MTV.fi tiedusteli Liimataiselta, onko nyt helpottavaa, kun suhde on julkinen?

– No onhan se joo. Edelleenkin painotan sitä, että eihän tässä mitään ihmeellistä ole. Mitä presidentti edellä, niin sitä entinen pitkätukka perässä. Tämähän on ihan hyvä teema tässä vaalien alla, Liimatainen nauraa ja viittaa presidentti Sauli Niinistön ja rouva Jenni Haukion 29 vuoden ikäeroon.

Pitkään musiikkibisneksessä mukana ollut Liimatainen ei suinkaan yllättynyt siitä, miten paljon hänen ja Katri Helenan suhde kiinnostaa mediaa ja kansaa.

– Eiväthän minun tekemiseni ole kiinnostavia, mutta Katri Helenan on. Ymmärrän kiinnostuksen Katri Helenan kautta. Hänellähän on suuri merkitys suomalaisille jo aikaa ennen meikäläistä. Silloinhan on pakko hyväksyä, että myös suhde kiinnostaa ihmisiä.

– Mutta toisaalta, ei nyt ihan kaikkia yksityisyyden juttuja tarvitse kertoa. Voi jättää vähän piiloonkin. Välillä on ollut olo kuin sirkuseläimellä, mutta minä en sitä valita. Itsepähän on tullut touhuttua ja selvin päin, lähes kymmenen vuotta raittiina ollut Liimatainen lohkaisee.

Liimataisella ja Katri Helenalla on ikäeroa 32 vuotta. Ikäero ei kuitenkaan ole missään vaiheessa häirinnyt paria. Naisystäväsi täyttää elokuussa 70 vuotta, miltä tuntuu? Onko juhlapäivää varten jo suunnitelmia?

– En ole koskaan miettinyt tällaisia numeraalisia juttuja, kai sitten laitetaan kakku pöytään. Mitään juhlakonserttia ei ole suunnitteilla.

Kesällä 2013 kohistiin parin menneen kihloihin, kun Katri Helenan nimettömässä kiilsi näyttävä sormus keikalla. Myöhemmin kihlahuhuilta katkaistiin siivet, kun Liimatainen selvensi sormuksen olleen nimettömässä sen takia, ettei se olisi mikkikädessä tiellä. Pari ei asu avoliitossa, eikä heillä ole kiire alttarille.

– Jos minä sormuksen ostan, niin kyllä se keikalla nähty sormus oli aivan liian halpa niihin hommiin, Liimatainen nauraa ja vakuuttaa, että parin kihlat ja sormus kyllä huomattaisiin.

Katri Helenan kesän keikat ovat heinäkuun puolella, joten kesäkuussa parilla on rauhallisempaa aikaa. Liimatainen uskoo muutenkin kesästä löytyvän aukkoja myös yhteiselle tekemiselle ja vapaa-ajalle.

Lähes kymmenen vuotta raittiina ollut Liimatainen julkaisee ensi viikolla Kaasu pohjassa -kirjan, jossa hän kertoo avoimesti viinanhuuruisista vuosistaan. Tommin mietteitä kirjasta ja sen työstämisestä luvassa ensi viikolla MTV.fissä. Liimatainen ja Otava lahjoittavat osan kirjan tuotosta ennaltaehkäisevään päihdetyöhön

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja