Liikuttava näky: Australialainen maanviljelijä pelasti opossumin poikasen lähes varmalta kuolemalta – vei autoon lämmittelemään

8:56
Tiesitkö, että kani on vaativa lemmikki?

Australialainen maanviljelijä otti metsäpalojen takia orvoksi jääneen opossuminpoikasen hoiviinsa, kertoo 7 News -sivusto.

Kangaroo Islandilla Australiassa asuva maanviljelijä Isaac Martlew pelasti opossumin lähes varmalta kuolemalta sen jälkeen, kun pikkuinen menetti emonsa metsäpalojen takia.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kylmissään ja ypöyksin

Isaac löysi otuksen kylmissään ja ypöyksin aikaisin maanantaina. Hän otti poikasen maasta ja vei sen autoonsa, jotta se saisi vähän lämmitellä.

Isaac piti kerälle kääriytynyttä otusta kämmenellä lähellä lämmitintä.

– Tämä pikku kaveri menetti otteensa emostaan jossain vaiheessa yötä. Tällä videolla lämmittelen sitä lämmittimen edessä ja katson, miten se virkoaa uudelleen.

Metsäpalot ovat koetelleet myös Isaacia. Hän menetti palojen takia omaisuutensa. Nyt hän on auttanut pelastamaan villieläimiä. Samalla hän yrittää pistää elinkeinoaan pystyyn uudelleen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: 7news.com.au

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja