Suloinen pikkutyttö Kinley kerää rahaa Australian eläinten hyväksi taiteen avulla – potin koko yllätti perheen: "Emme ikinä odottaneet tällaista"

1:17
CNN vieraili kiviä ja kasvoja maalaavan pikkutytön ateljeessa.

Yhdysvaltojen Alaskassa asuva eläinten ystävä Kinley on päättänyt pelastaa Australian luonnon yksi siveltimen veto kerrallaan.

Maalamisessa ja meikkaamisessa jo varsin nuorella iällä kunnostautunut Kinley järkyttyi äskettäin kuultuaan, millainen katastrofi on iskenyt Australiaan.

Tavalliset pinkit sydämet ja auringot saivat unohtua Kinleyn päätettyä kantaa kortensa kekoon Australian eläinten auttamiseksi.

– Aluksi hän keräsi kaikenlaisia tavaroita kotoamme aikeinaan myydä ne, Kinleyn äiti Branda Kostka kertoo uutistoimisto CNN:lle.

Satunnaisten kotoa löytyvien tavaroiden ja Kinleyn lelujen myyminen ei kuitenkaan tuntunut kovin järkevältä ratkaisulta. Äiti kannusti tytärtään sen sijaan maalaamaan kiviin esimerkiksi koalakarhuja ja myymään niitä eteenpäin. Tuotot tyttö voisi antaa avustusjärjestöille. Branda päätti auttaa tytärtään ja julkaisi Facebookissa tyttärensä aikeet. Taideteokset menivät kuin kuumille kiville.

– Emme ikinä odottaneet tällaista vastaanottoa. Meillä on kasassa jo yli tuhat dollaria, se on ihan hullua! Branda kertoo tyttärensä menestyksekkäästä kampanjasta.

Kinleyn taiteellisuus ei kuitenkaan rajoitu pelkkiin kiviin. Hän tarjoaa myös meikkauksia niitä haluaville pientä maksua vastaan. Itsekin hiukan meikkaavan Kinleyn ensimmäinen asiakas oli tämän isä, ja seuraavakin on tehnyt jo ajanvarauksen. 

Kinleyn ainoa toive on, että hänen taideteoksillaan tuotetut rahat pelastaisivat oikeiden eläinten henkiä valtavista maastopaloista kärsineessä Australiassa.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja