Liikuttava hetki NHL-ottelussa: Ratkaisun laukonut hyökkääjä kertoi kauniista eleestään, kuolleen NHL-pelaajan leski kyynelehti katsomossa

Keskushyökkääjä Ryan Donato säkenöi Seattlen ja Chicagon välisen otteun tähtenä. Ottelun jälkeen Donato paljasti illan olleen hänelle varsin erityinen.

Donato laukoi kolmannessa erässä Seattlen 2–2-tasoitusmaalin. Voittomaalikilpailussa Donato osui jälleen ja oli ratkaisemassa voittoa joukkueelleen. Keskushyökkääjä arvostettiin ottelun ykköstähdeksi.

Ottelun jälkeisessä haastattelussa Donato paljasti ottelun olleen hänelle varsin erityinen. Toissa vuonna huhtikuussa aivoverenvuodon seurauksena kuolleen Edmontonin NHL-hyökkääjä Colby Caven leski nimittäin istui ottelun katsomossa.

Donato kertoi olleensa hyvin läheinen Caven kanssa, johon tutustui kaksikon pelatessa Bostonin organisaatiossa. Chicago-otteluun Donato kertoi saapuneensa Caven aiemmin käyttämässä solmiossa, jonka oli saanut Caven leskeltä Emily Caveltä Seattlen pelatessa Edmontonissa aiemmin tällä kaudella. Solmion tarkoituksena oli Donaton puolison Bradley Fuscon Twitterissä kertoman mukaan mukaan tuoda Donatolle "onnea ja turvaa".

– Pidin Colbyn solmiota. Hän oli läheinen ystäväni. Emily on täällä tänään, ja minusta tuntuu, että hänkin (Colby Cave) oli täällä kanssani, Donato sanoi.

Katsomossa Fuscon kanssa ottelua seuraamassa ollut Emily Cave kertoi Twitterissä liikuttavasta hetkestään.

– Lahjoitin Ryanille yhden Colbyn käyttämistä solmioista. Tänään hän käytti sitä. Hän ei ainoastaan tehnyt maalia, vaan oli myös ottelun ykköstähti. Kyynelet valuivat. Rakastan sinua, Ry. Colb olisi todella ylpeä, Cave kirjoitti.

– En löydä sanoja kuvailemaan sitä, kuinka läheinen NHL-perhe on, ja kuinka kiitollinen olen heille. Kiitos, kun kunnioitatte aviomiestäni, pidätte minut hengissä ja olette niin uskomattomia.

Lue myös:

    Uusimmat