Mainos

Pääkaupunkiseudun julkisen liikenteen sovellus vihdoin myös iPhonelle

HSL on ilmoittanut, että sen Mobiililippu-sovellus on viimein saapunut iOS-laitteille. Viime vuonna julkaistu sovellus on siis nyt saatavilla kaikille suurimmille mobiilialustoille.

Uutuussovelluksella voi ostaa kertalipun kaikille HSL-alueille, eli mukana ovat Helsinki, Espoo ja Kauniainen, Vantaan, Kirkkonummi sekä Kerava ja Sipoo. Tarjolla ovat sekä sisäiset liput että seutuliput ja ostokset veloitetaan käyttäjän puhelinlaskulla.

Useimpien Mobiililipulla ostettujen lippujen vaihtoaika on 80 minuuttia ostohetkestä. Poikkeuksen tekee koko HSL-alueella kelpaava lähiseutu 3 -mobiililippu, joka on voimassa 100 minuuttia. HSL muistuttaa, että ostetun lipun on saavuttava HSL Mobiililippu -sovellukseen ennen kuin matkustaja astuu liikennevälineeseen tai metron tai Suomenlinnan lautan laiturialueelle.

HSL Mobiililippu julkaistiin jo viime vuoden marraskuussa, mutta tuolloin sovellus oli saatavana vain Android-laitteille. Myöhemmin Mobiililippu laajensi Windows-puhelimille ja eilen mukaan liittyivät Applen iOS-laitteet.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.