Libby, 27, ei ole koskaan saanut orgasmia – saanut jo 12 vibraattoria ihmisiltä, jotka haluavat "parantaa" hänet

Libby, 27, nauttii seksielämästään ja harrastaa monipuolista seksiä, mutta ei ole koskaan saanut orgasmia. – Ihmiset ajattelevat, että olen huono sängyssä, mutta en ole – tämä on vain ominaisuus, hän sanoo. 

Libby, 27, ei ole koskaan saanut orgasmia.

– Kaverini, poikaystäväni ja jopa kollegani ovat ostaneet minulle vibraattoreja. Kaikki haluavat minun saavan orgasmin, Libby kuvailee The Irish Sun -lehdessä.

Libby harrasti seksiä ensimmäisen kerran 17-vuotiaana poikaystävänsä kanssa.

– En saanut orgasmia silloin, mutten ollut yllättynyt – kuka nyt saa ensimmäisellä kerralla? Teini-iässä emme puhuneet lainkaan siitä, saimmeko orgasmin vai emme.

Keskustelu siskon kanssa avasi silmät

Libbyn yliopistoaikainen poikaystävä tiesi, ettei Libby saa orgasmia, joten asia ei ollut ongelma eikä siitä koskaan puhuttu. Suurin osa Libbyn ystävistä on miehiä, ja hän ystävineen ei yleensä puhu seksistä. 

– Miehet, joiden kanssa vietin aikaa, eivät olleet mitään pelimiehiä. He eivät rehvastelleet saavutuksillaan, joten en oikeastaan tajunnut, ettei "tulemattomuuteni" ole tavallista. Tajusin, että jokin mättää, kun keskustelin kuusi vuotta vanhemman siskoni kanssa, Libby sanoo.

"Hän oli yllättynyt, kun kerroin, etten ollut koskaan saanut orgasmia"

Drinkkien äärellä Libbyn sisko oli vitsaillut "orgasmin tuntemuksista", johon Libby oli joutunut kommentoimaan, ettei tiedä aiheesta mitään.

– Kerroin, ettei se ollut asia, jonka olisin kokenut, eikä hän voinut ymmärtää. Hän oli yllättynyt, kun kerroin, etten ollut koskaan saanut orgasmia.

Sisko tenttasi Libbya miehistä ja seksitavoista.

Saanut lahjaksi 12 vibraattoria

Keskustelun jälkeen asia alkoi vaivata Libbya. Kun orgasmittomuus oli kaikkien vuosien jälkeen tullut esiin, yllättäen Libby huomasi kuulevansa seksipuhetta joka puolella.

– Ystäväni, poikakaverini, siskoni ja jopa työtoverini rakastivat puhua seksielämästäni. Jokainen oli "sekspertti", ja he kaikki halusivat "parantaa" minut. Naurettava määrä ihmisiä löysi "nerokkaan" ratkaisun ja osti minulle vibraattorin. Omistan 12, ja suurin osa on avaamattomissa paketeissa huoneessani, Libby sanoo.

– Hulluinta oli, kun avasin joululahjaringin paketin töissä ja se oli pupuvibraattori. Ööh, kiitos, mutta ei kiitos. Se oli naurettavaa. Toimikaa ammattimaisesti!

Saa kuulla luentoja seksistä tuttaviltaan

Libby nauttii seksielämästään ja harrastaa monipuolista seksiä, mutta saa silti kuulla luentoja siitä, mitä tekee "väärin". Osa miehistä näkee hänet vain haasteena, joka täytyy valloittaa.

– Mies käyttäytyy kuin olisi "se oikea" ja minä hänen seksuaalinen Mount Everestinsä. Olen ollut ihmisten kanssa, jotka todella yrittivät. Yksi mies oli hyvin, hyvin kilpailuhenkinen. Hän hoki hokemistaan "aion saada sinut tulemaan, aion saada sinut tulemaan", Libby kuvaa.

– Se oli niin tylsää. Koin olevani kuin tietokonepeli, jonka loppuun hän yritti päästä. Ei liene tarvetta sanoa, että en enää tavannut häntä.

"Ihmiset ajattelevat, että toimin väärin"

Libbyn nykyinen poikaystävä ymmärtää tilanteen. Libby on tilanteeseensa "melko tyytyväinen" eikä aio mennä esimerkiksi lääkäriin.

– Ihmiset ajattelevat, että toimin väärin ja olen huono (sängyssä), mutta en ole – tämä on vain ominaisuus.

Lähteet: Thesun.ie

Lue myös:

    Uusimmat