Lewis Hamiltonilta lisää kuittia häntä haukkuneen Fernando Alonson suuntaan – jätti espanjalaiselle hilpeän lahjan

Lewis Hamilton ja Fernando Alonso osuivat yhteen Belgian F1-osakilpailussa.

Belgian osakilpailussa Fernando Alonson kanssa kolaroinut Lewis Hamilton julkaisi Instagram-tilillään kuvan, josta paljastuu brittitähden jättäneen entiselle tallitoverilleen hilpeän lahjan.

Hamilton ja Alonso osuivat yhteen Belgian F1-kisan avauskierroksella, minkä seurauksena Hamilton joutui keskeyttämään. Alpinen espanjalaiskuski lyttäsi Hamiltonin toiminnan tiimiradiossa painavin sanoin, eikä ollut lainkaan tyytyväinen entisen tallitoverinsa toimintaan.

Hamilton otti kisan jälkeen syyt niskoilleen ja oli menossa pyytämään Alonsolta anteeksi, kunnes kuuli toimittajalta, mitä Alonso oli hänestä sanonut.

Alonson ja Hamiltonin välit eivät koskaan ole olleet järin lämpimät. Kaksikon välille on kertynyt kitkaa jo Hamiltonin debyyttikaudesta 2007 lähtien, kun Alonso ja Hamilton ajoivat yhdessä McLarenilla.

Hamilton julkaisi Belgian kisaviikonlopun jälkeen Instagram-tilillään kuvasarjan, jonka viimeinen kuva paljastaa Hamiltonin jättäneen Alonsolle pienen lahjan. Seitsenkertainen maailmanmestari otti kuvan nimikirjoituksellaan varustellusta Mercedes-lippalakista, johon on maalarin teipillä kirjattu teksti: "Fernandolle".

Hamiltonin tempaus sai fanit riemastumaan ja moni kommentoi kuvaa nauruhymiöiden kera.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat