Lewis Hamilton vihjaili uransa jatkosta: "Silloin saattaisit ajatella, että onko sillä enää mitään väliä?"

Mercedeksen Lewis Hamilton on vahvasti matkalla kohti uransa kuudetta maailmanmestaruutta. MM-sarjaa 63 pisteellä ennen tallikaveri Valtteri Bottasta oleva Hamilton vihjaili Motorsportin haastattelussa omasta tulevaisuudestaan F1-sarjassa.

Mercedes on myös saavuttamassa kuudennen peräkkäisen valmistajien maailmanmestaruuden. Hamilton samoo, että menestysputki ei ole aiheuttanut motivaatio-ongelmia, sillä suoritus ei ole koskaan täydellinen.

– Jos se tuntuisi täydelliseltä viikonlopusta toiseen, niin saattaisit ajatella, että onko sillä enää mitään väliä? Fakta on kuitenkin se, että se ei ole koskaan täydellistä. Se on jatkuvaa täydellisyyden jahtaamista. Kuntoilussakin vuoden aikana menet ylös ja alas. Joku viikko harjoittelet enemmän, toinen viikko taas vähemmän, Hamilton sanoo.

Hamilton saa omien sanojensa mukaan tarpeeksi motivaatiota täydellisyyden hakemisesta, jonka kautta hän haluaa pysyä F1-sarjassa vielä pitkään.

– Rakastan sitä, mitä teen. Siinä oli 1-2 vuotta sitten kyse enemmän siitä, että kuinka pitkään jatkan. Nyt nautin kuitenkin siitä enemmän ja enemmän, kun suunnistan tämän kauniin asian, elämän, läpi. Näen elämäni eri tavalla ja minulla on myös muita asioita, joista voin nauttia, Hamilton kertoo.

– Sen vuoksi olen innoissani siitä, mitä vuosi 2021 tuo tullessaan. Motivaatio ei ole koskaan ollut ongelma. Olen innoissani, kun pääsen näkemään lajin kehityksen. Siitä tulee mielenkiintoista, että onnistuvatko he tekemään hyvää vai huonoa työtä ja kuinka minä pystyn olemaan mukana apuna tulevalle sukupolvelle, Hamilton päättää.

Formula ykkösten seuraava osakilpailu on vuorossa tulevana viikonloppuna, kun kilpaa ajetaan Marina Bayn katuradalla Singaporen GP:ssä.

Lue myös:

    Uusimmat