Lewis Hamilton vakuuttunut suurlupauksen taidoista: "Schumacher palaa Formula ykkösiin"

Lewis Hamilton uskoo, että Michael Schumacherin poika Mick Schumacher nousee pian Formula ykkösiin. Hamiltonin mielestä Schumacher lunastaa F1-paikkansa taitojensa eikä sukunimensä avulla.

MAINOS

F1-kausi suorana C Morella – USA:n GP viikonloppuna

Perjantai: Harjoitukset klo 17.55 ja 21.55.
Lauantai: Harjoitukset klo 20.55, aika-ajo klo 23.55
Sunnuntai: USA:n GP klo 21.00, ennakkotunnelmat klo 19.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

C Moren sivulle pääset tästä

Mick Schumacher voitti tänä vuonna Formula 3:n eurosarjan mestaruuden. Nuorta Schumacheria on huhuttu Formula ykkösiin jo ensi kaudella, mutta todennäköisesti hän hakee 2019 vauhtia vielä Formula 2-sarjassa.

Hamilton uskoo Mick Schumacherin nousevan F1-ajajaksi ennemmin tai myöhemmin.

– Schumacher palaa 100 prosenttisella varmuudella Formula ykkösiin. Osittain nimen takia, mutta osittain siksi, että hän tekee hyvää työtä, Hamilton sanoi Austinissa.

Hamilton muistuttaa, että lapset perivät tavallisesti vanhempiensa lahjakkuuden.

– Hänellä on tietysti paljon lahjakkuutta, kuten isällään. Tai kuten Kekellä ja Nicolla. Ja kun Alonso saa lapsia, olen varma, että Alonso nähdään täällä jälleen, Hamilton toteaa.

Kuuluisien vanhempien perintö voi olla lapsille joskus taakkakin. Mick Schumacherin tapauksessa Hamilton ei usko sukunimen tuottavan ongelmia.

– Jos minulla olisi lapsi, joka haluaisi ajaa kilpaa, ja vaikka hän ei olisi hyvä, tulisi hän pääsemään F1:een nimensä avulla. Mutta Schumacher tekee todella hienoa työtä. Hän on todella hieno lupaus. Nimi ei ole hänelle taakka. Luulen, että hän olisi erinomainen F1-sarjalle.


Lue myös:

    Uusimmat