Lewis Hamilton puhui jo uransa seuraavasta askeleesta – nosti Kimi Räikkösen esimerkiksi

Lewis Hamilton on väläyttänyt Formula E -sarjaa yhdeksi vaihtoehdoksi, kun hän jossain vaiheessa jättää formula ykköset

Hamiltonilla, 34, on sopimus mestaritalli Mercedeksen kanssa vuoden 2020 loppuun. Sen jälkeen tulevaisuus on vielä auki, mutta F1-sarjan jatkuvasti kasvava kilpailukalenteri ja Hamiltonin kiireet radan ulkopuolella saattavat ajaa brittitähden uusiin haasteisiin. 

Yksi näistä on sähköformulat. 

– Se on jotain, mitä olen pyöritellyt mielessäni. Tähän saakka kyse on ollut minulle ainoastaan formula ykkösistä, Hamilton totesi Mercedeksen moottoriurheilujaoston 125-vuotisjuhlissa.  

Hamilton huomauttaa, että jokainen kuljettaja kärsii vieroitusoireista, kun ura päättyy. Hän uskoo, että hänellä riittää intohimoa kilpailuun, mutta pitää vaihtoehtonsa avoimena. 

– On olemassa muita sarjoja, joissa voin ajaa. Fernando Alonso ajaa IndyCarissa, ja Kimi Räikkönen venyttää edelleen rajoja ajamalla, Hamilton totesi 39-vuotiaasta Räikkösestä, joka piipahti aikoinaan myös rallin puolella muutaman vuoden ajan. 

– Rakastan varmasti autoja lopun elämääni. Tällä hetkellä yritän pysyä formula ykkösissä, ja pyrin ajamaan parhaani mukaan niin pitkään kuin pysyn keskittyneenä ja kunnossa, Hamilton päätti. 

Hamilton on kahden GP:n jälkeen F1-sarjassa toisena, vain pisteen päässä tallitoveristaan Valtteri Bottaksesta. Kausi jatkuu ensi viikolla Kiinassa.  

Lähde: planetf1.com

Kaikki F1-viikonloput suorina lähetyksinä osoitteessa cmore.fi

Lue myös:

    Uusimmat