Mercedes-pomo leikittelee jo Lewis Hamiltonin lähdöllä – "On muitakin kuskeja, joista pidän"

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff leikitteli mielessään jo kuusinkertaisen F1-mestarin Lewis Hamiltonin mahdollisella lähdöllä. Hamiltonin sopimus Mercedeksen kanssa päättyy ensi kauteen.

Lewis Hamilton varmisti viime viikonloppuna jo uransa kuudennen F1:n maailmanmestaruuden. Näistä mestaruuksista peräti viisi on tullut Mercedeksen ohjaksissa viimeisen kuuden vuoden aikana.

Seitsemättä kauttaan Mercedeksellä ajavan Hamiltonin sopimus hopeanuolten kanssa kattaa vielä ensi kauden. Brittimestarin tulevaisuus herättääkin jo tässä vaiheessa paljon spekulaatioita. Yksi suurimmista spekulaatioiden kohteesta on ollut Ferrari. Voisiko Lewis Hamilton haluta vielä Ferrarille?

– On luonnollista, että kuljettaja unelmoi aina Ferrarista, joka on F1:n tärkein brändi. Punaiset ovat kuin F1:n aurinko, Wolff toteaa Sky Italian mukaan.

Wolff ei kuitenkaan turhaan murehdi Hamiltonin mahdollisista Ferrari-haaveista, sillä hän tietää Hamiltonin viihtyvän Mercedeksellä erinomaisesti.

– Hänen täytyy voittaa. Hänen täytyy olla tiimissä, jossa työntekijät rakastavat tehdä töitä. Tällä hetkellä hänen tunteensa ja sydämensä ovat ehdottomasti Mercedeksellä, Wolff sanoo varmasti.

Samaan hengenvetoon Wolff kuitenkin myöntää, että Ferrari on kaikille kuljettajille suuri mielenkiinnon kohde. Jos Hamilton päättää ensi kauden jälkeen jatkaa uraansa muualla, on Wolffilla mielessään jo korvaajaehdokkaita.

– Me toivomme, että meillä on kaksi F1-sarjan kilpailukykyisintä kuljettajaa, ja hän on yksi prioriteeteistamme. Jos hän haluaa katsoa markkinoita, niin meidänkin täytyy. Ja on muitakin kuskeja, joista pidän, Wolff paljastaa. 

Lue myös:

    Uusimmat