Lewis Hamilton kohautti ratkaisuillaan – veljeltä paljastuksia F1-tähden tilanteesta

Lewis Hamilton on vetäytynyt hiljaiseloon hävittyään F1-tittelitaiston dramaattisesti Red Bullin Max Verstappenille. Nicholas-veli on kertonut Mercedes-tähden kuulumisista sosiaalisessa mediassa. 

Hamiltonin vetäytyminen haastatteluista ja sosiaalisesta mediasta ovat ruokkineet huhuja, joiden mukaan brittisuuruus olisi mahdollisesti päättämässä F1-uransa Abu Dhabin päätöskisan pettymysten seurauksena. Motorsport.comin mukaan Hamilton on kuitenkin ilmoittanut Mercedes-johdolle, että aikoo jatkaa ajamista ensi kaudella

Mercedes-tähden hiljaiselo kiinnostaa kuitenkin siinä määrin, että fanit kysyivät asiasta myös hänen veljeltään Nicholakselta, kun tämä osallistui Twitch-lähetykseen. 

– Lewis on kunnossa. Hän vain pitää pientä taukoa sosiaalisesta mediasta, minkä ymmärrän täysin. Sosiaalinen media saattaa olla myrkyllinen paikka. Hänellä on kaikki hyvin. Hän seuraa parhaillaan lasten laskettelua, itse Britannian Touring Car- sarjassa ajava Nicholas Hamilton totesi.

Veljen vastauksen perusteella Lewis Hamilton on perheineen Yhdysvaltojen Coloradossa, missä F1-tähdellä on lomapaikka. 

Wolff: Hamiltonilla ei ole sanoja

Mercedeksen tallipomo Toto Wolff käynnisti kommenteillaan huhut Hamiltonin uran mahdollisesta päättymisestä. Nyt hänkin on ottanut kantaa brittikuskin vetäytymiseen julkisuudesta. 

– Hän oli kiinni maailmanmestaruudessa viimeiselle kierrokselle saakka, ja sitten kaikki vietiin häneltä hetkessä. Totta kai tuolloin menettää uskonsa, sillä tapahtumia ei voi käsittää. Hän on hiljaa, sillä hänellä ei ole sanoja kuvaamaan tuntojaan, Wolff kommentoi Motorsport Totalin mukaan

Verstappen ohitti Hamiltonin kauden päätöskisan viimeisellä kierroksella kiistanalaisen turva-autoepisodin päätteeksi ja vei näin MM-tittelin Mercedes-kuskilta. 

Lue myös:

    Uusimmat