F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Lewis Hamilton iski taas tikarin Red Bullin kylkeen – tällä kertaa syytökset liittyivät F1-sensaatioon

3:11
Videolla Italian GP:n loppuhetket.

Lewis Hamilton on innostunut arvostelemaan Red Bullia viime aikoina. Hamilton iski uuden tikarin energiajuomayhtiön sponsoroiman tallin suuntaan Italiassa.

Espanjan GP:n jälkeen Hamilton kritisoi Red Bullia siitä, miten sillä ei ole tällä hetkellä ”kahta vahvaa kuljettajaa”. Hamilton viittasi Alexander Alboniin, joka on ollut vaikeuksissa alkukauden aikana.

Red Bullin leiri tuomitsi Hamiltonin puheet ”järjettömiksi”. Tallin neuvonantaja Helmut Marko puolestaan käräytti britin kaksinaamaisuudesta. Markon mukaan Hamilton oli lobannut Albonia tallin kuskiksi viime vuoden puolella.

Uusin käänne?

Hamilton otti esille Pierre Gaslyn ja hänen aikansa Red Bullin tehdastallissa.

– En ole varma, että kohdeltiinko häntä reilusti Red Bullilla, Hamilton sanoi ranskalaiskuljettajasta.

– Ne olivat vaikeita aikoja hänelle. Ja pitää muistaa, että ei ole helppoa kasata itsensä uudelleen toisessa tallissa. Olen hyvin vakuuttunut. Hän (Gasly) ansaitsee menestyksensä, ja tämän pitäisi viedä häntä vieläkin pidemmälle, Hamilton totesi, viitaten Gaslyn sensaatiomaiseen Italian GP:n voittoon.

– Kaiken lisäksi hän päihitti tallin, josta hän sai lähtöpassit. Se varmasti satuttaa heitä (Red Bullia), Hamilton jatkoi.

Gasly nostettiin Red Bullille kaudeksi 2019. Tuolloin hänen niskaansa asetettiin kovia odotuksia. Alkukauden aikana Gasly oli kuitenkin pahoissa vaikeuksissa ja kesätauolla hänet päätettiin siirtää takaisin Toro Rossolle.

Samalla Albon meni toiseen suuntaan.

Nyt spekulaatioissa on ollut esillä skenaario, jossa Gasly voitaisiin palauttaa takaisin Red Bullille.

– Tunnen olevani valmis, mutta kuten olen sanonut, päätös ei ole käsissäni, Gasly totesi sunnuntaina.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja