Lewis Hamilton hermostui TV-katsojien kiperän valinnan takia – ”En todellakaan ymmärrä”

MM-sarjaa johtava Mercedeksen brittikuski Lewis Hamilton ei ole lainkaan innoissaan siitä, miten Ison-Britannian GP ja tenniksen legendaarinen grand slam -turnaus Wimbledon käydään samana päivänä. Hamilton reagoi aiheeseen voimakkain sanakääntein.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Iso-Britannian GP suorana 12.-14.7.
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Iso-Britannian GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Englannissa järjestettävät jättitapahtumat huipentuvat samana päivänä, eli sunnuntaina. Tuolloin Silverstonen radalla ajetaan GP, kun taas Lontoossa, Wimbledonissa, käydään miesten finaali Roger Federerin ja Novak Dokovićin välillä.

– Sitä mitä en tajua, on se, että miksi järjestäjät laittavat kisan samalle päivälle näiden muiden isojen tapahtumien kanssa, Hamilton purnasi The Guardianin mukaan, viitaten muun muassa Wimbledoniin.

Hamilton kohdisti kritiikkinsä F1-järjestäjiin ja tahoihin, jotka päättävät kisojen ajankohdasta.

Hamiltonin mainitsemat kaksi tapahtumaa eivät ole ainoita, jotka ovat tarjolla muun muassa brittiläisille katsojille. Samalla päivälle osuvat myös kriketin MM-finaali (pelataan Englannissa, jossa vastakkain ovat isäntämaa ja Uusi-Seelanti) sekä Tour de France, joka on käynnissä Ranskassa.

Kaikki mainittu päällekkäisyys saa Hamiltonin raivon partaalle.

– En todellakaan ymmärrä tätä.

– Tämä on erityinen viikonloppu ja tämä tarvitsee kaiken huomion tässä maassa. Ei vain pientä palaa. Nyt ihmiset joutuvat hyppimään kanavien välillä sunnuntaina, eivätkä ole varmoja siitä, että mitä heidän pitää katsoa, Hamilton harmittelee.

Mercedeksen brittikuski johtaa tällä hetkellä MM-sarjaa 31 pisteen erolla ennen tallikaveriaan Valtteri Bottasta.

Lue myös:

    Uusimmat