Lewis Hamilton hämmästelee puheita uudesta Valtteri Bottaksesta – "Nyt hänellä on vain parta"

Lewis Hamilton ei ole nähnyt muutosta Mercedes-tallitoverissaan Valtteri Bottaksessa, vaikka suomalaistähti on tunnustanut tämän itsekin. 

F1-kausi sai salamoivan alun Australiassa reilu viikko sitten, kun Bottas ajoi ylivoimaiseen voittoon ja haistatteli kriitikoilleen kisan jälkeen

Vaikeuksia viime kaudella kohdannut Bottas on puhunut voittonsa jälkeen muutoksista ajattelutavassaan. Myös mediassa on puhuttu paljon "uudesta Bottaksesta".   

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Bahrainin GP suorana 29.-31.3.
Pe: 1. harjoitukset klo 12.55,
2. harjoitukset klo 16.55
La: 3. harjoitukset klo 13.55, aika-ajot klo 16.55, ennakkotunnelmat klo 16.00
Su: Bahrainin GP klo 18.10, ennakkotunnelmat klo 17.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Kaksi edellistä MM-titteliä valloittaneen Hamiltonin mielestä Mercedeksen suomalaisässä on kuitenkin se sama Bottas, joka nähtiin radoilla viime vuonna. 

– Minulle kyseessä on sama Valtteri kuin aiemmin. Nyt hänellä on vain parta, Hamilton totesi hymyillen torstaina Bahrainissa. 

Bottas joutui viime kaudella Hamiltonin apuriksi, kun MM-haaveet muuttuivat hänen osaltaan mahdottomiksi. Bottasta luonnehdittiinkin "siipimieheksi".

– Tulemme näkemään myöhemmin onko kyseessä uusi Valtteri, mutta en ole koskaan pitänyt häntä heikkona. Melbourne ei muuttanut mielestäni mitään. Valtteri oli vahva jo kaudella 2018, mutta hänellä oli epäonnea muutamassa kisassa. En ole epäillyt hetkeäkään, etteikö hän voisi voittaa uudelleen, Hamilton päättää. 

Hamilton on MM-sarjassa toisena Bottaksen jälkeen ennen Bahrainin GP:tä. 

Lähde: grandpx.news

Lue myös:

    Uusimmat