Valtteri Bottaksen paikkaa kärkkyvä Mercedes-suojatti laulaa Lewis Hamiltonille ylistyslaulua – "Täysin eri kuva"

Mercedeksen varakuljettaja Esteban Ocon on työskennellyt tällä kaudella läheisesti myös tallin tähtikuski Lewis Hamiltonin kanssa. Se on auttanut Oconia hahmottamaan, miksi britti on viisinkertainen F1-maailmanmestari.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Ranskan GP suorana 21.-23.6.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55,
2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Ranskan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

– Voit ymmärtää, miksi Lewis on aina niin menestyksekäs ja miksi hän on voittanut niin monia mestaruuksia. Se ei ole sattumaa, Ocon ylisti Motorsport-Total.comin mukaan.

– Hän työskentelee kovaa radalla ja kysyy oikeita kysymyksiä. Jos on jotain kiinnostavaa, hän tarttuu siihen välittömästi ja puhuu siitä. En tuntenut häntä niin hyvin aikaisemmin, ja minulla on nyt täysin eri kuva hänestä kuin ennen.

Ei ole salaisuus, että Ocon kärkkyy Mercedeksen toisen kuskin Valtteri Bottaksen paikkaa. Nastolalaisen nykyinen Mercedes-sopimus kattaa enää tämän kauden, mutta hänen on povattu olevan vahvoilla jatkokontrahdin saamiseksi.

Kauden vahvasti aloittanut Bottas on MM-sarjassa toisena, 29 pisteen päässä Hamiltonista. Vaikka Mercedes on ollut koko kauden mitassa vahvasti vallankahvassa, Ocon alleviivaa, että haaste on ollut suurempi kuin miltä se näyttää.

– Näyttää kuin meillä olisi aina kontrolli, mutta niin ei aina ole. Ei ole koskaan helppo voittaa – ei tiiminä eikä kuljettajana.

Lue myös:

    Uusimmat