Levin hiihtokeskus taipui koronapaineen alla ja lopetti lipunmyynnin ja välinevuokrauksen – keskus pysyy silti auki, paikalla yhä lomailijoita

Levin Wallis-ravintolassa bileet jatkuivat koronasta huolimatta 0:09
MTV:n haltuunsa saaman videon perusteella Levin ravintolassa juhlittiin vielä torstain ja perjantain välisenä yönä.

Levin hiihtokeskus Kittilässä on päättänyt lopettaa tänään lipunmyynnin ja välinevuokrauksen. Päätöksestä kertoi STT:lle Visit Levin vt. toimitusjohtaja Yrjötapio Kivisaari.

Kauppalehti kertoi lauantaina verkkosivuillaan, että Lappiin johtavan Nelostien liikenne ruuhkautui Oulusta pohjoiseen. Kivisaaren mukaan myös Leville on täytynyt tulla lomailijoita.

–  Kun tielaskureita seuraa, niin tänne alueelle on täytynyt tulla ihmisiä. Me olemme päättäneet toimia siten, että hiihtokeskus lopettaa tänään lipunmyynnin ja välinevuokrauksen. Tämän päivän jälkeen ei enää voi välineitä eikä hiihtolippuja saada, Kivisaari kertoi STT:lle sunnuntaina aamupäivällä.

–  Olemme lopettaneet myös mökkien välityksen. Nyt pitäisi ihmisten ymmärtää, että tämä sesonki on Lapissa käsitelty, Kivisaari lisäsi.

Kivisaaren mukaan Levillä on normaalia vähemmän asiakkaita nyt, mutta lomailijoita hiihtokeskuksen alueella on edelleen.

Visit Levi kertoi perjantaina, että Leville varatut matkat voi nyt peruuttaa.

–  Olemme kertoneet, että palautamme rahat ihmisille peruutuksista tai sitten siirrämme varauksia eteenpäin syksylle. Aika moni on halunnut siirtää varauksensa syksyyn.

Kivisaaren mukaan peruutuksia on tullut viitisensataa. Yhtiö ei ota tällä hetkellä vastaan uusia varauksia.

Lue myös: Mistä koronaviruksen voi tunnistaa? Katso täältä viruksen tyypillisimmät oireet

THL:n pääjohtaja: Koronan takia sairaalahoidettavien määrä lisääntynyt hieman – "Surunvalittelut koronaan kuolleen omaisille"

Rouva Eeva Ahtisaarella on todettu koronavirustartunta

Musiikkitalon naistenpäivän juhlakonsertin yleisö saattoi altistua koronavirukselle – ainakin seitsemällä todettu tartunta

Presidentti Tarja Halonen ja Eeva Ahtisaari olivat konsertissa, jossa levisi koronavirustartunta

HUSin diagnostiikkajohtaja jyrähtää kokoontumiskiellosta: "Suoraan sanoen, 2 viikkoa myöhässä"

Lue myös:

    Uusimmat