"Turhaa hössötystä, heitä yks Corona" — MTV Uutiset tavoitti Levin baarityöntekijän, jonka hätähuuto turistien välinpitämättömyydestä on karua kuultavaa

0:30
Katso, minkälaisia kuvia somessa levisi pohjoisen after ski -bileistä vielä lähipäivinä: Kuvat saivat lappilaisten sydämet kurkkuun.

Uutisoimme tänään siitä, kuinka Kittilän kunnassa sijaitsevassa Levin matkailukeskuksessa baarit ovat jatkaneet toimintaansa koronaepidemiasta huolimatta viime päiviin asti.

Esimerkiksi tunnettu after ski -ravintola V’inkkari ja yökerho Bar IHKU päättivät sulkea ovensa vasta eilisen jälkeen.

Sosiaaliseen mediaan on levinnyt laajalti kuvia sankoin joukoin ravintolassa juhlivista turisteista. Kuvien perusteella Levillä baarien meno onkin ollut kuin mitään epidemiaa ei olisi päällä.

Samoilla linjoilla on MTV Uutisten tavoittama, Levillä vaikuttava baarityöntekijä, joka kertoo ihmisten välinpitämättömyyden olevan tällä hetkellä kylässä huipussaan.

- Oon nyt pari viikkoa kuunnellut töissä sitä, kun kehuvat kuinka tulivat juuri Tirolista viikon reissulta suoraan Leville. ”Huhhuh kun on rankkoja reissuja nämä”, työntekijä kertoo.

Työntekijän mainitsema, Itävallassa sijaitseva Tirol on ollut viime aikoina otsikoissa, koska sieltä on epäilty palanneen Pohjoismaihin laajalti virustartunnan saaneita turisteja.

"Turhaa hössötystä kaikkialla, heitä yks Corona"

Baarityöntekijä kertoo, että viimeiset päivät ovat olleet hänelle äärimmäisen raskaita. Aivastelua, pärskimistä ja yskiskelyä kuulee koko ajan.

- Asiakkaat aivastelevat ja yskivät tiskillä. Päivittelevät, että tätä turhaa hössötystä kaikkilla, laita yks Corona, heh heh.

- Sanovat, että baarityöntekijöiden pitäisi ymmärtää, että täällä kannattaa tehdä nyt bisnestä, kun sesonki on parhaimmillaan.

Työntekijä toivoisi, että turistit ottaisivat hallituksen ohjeet tosissaan. Hänen mukaansa korona on ongelmana yhtä todellinen niin Etelä-Suomessa kuin Lapissakin.

- Meininki ei ole muuttunut mihinkään täällä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja