Leticia-kuoroa ei nähdä Talentin semifinaalissa – tilalle alkukarsinnoista tuttu kilpailija

6:49

Talent Suomi -ohjelman esikarsinnoissa tuomarit ja yleisön hurmannut Leticia-kuoro joutuu perumaan esiintymisensä toisessa semifinaalissa tänä sunnuntaina 22.3.

40 hengen Leticia-kuoro joutuu jäämään pois Talent Suomi -ohjelman toisesta semifinaalista.

MTV linjasi keskiviikkona, että yli 10 hengen yksittäisiä ryhmiä ei toistaiseksi oteta ohjelmiin esiintymään varotoimenpiteenä koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi. Linjaus noudattaa hallituksen laajempia lisätoimenpiteitä koronavirustilanteen hoitamiseksi Suomessa.

Leticia-kuoron jäsenet eivät halunneet valikoida joukostaan pienempää ryhmää esiintymään, vaan päättivät vetäytyä kisasta yhdessä. Äänestys Letician osalta nollataan ja viikolla kertyneiden äänien tulot MTV ohjaa hyväntekeväisyyteen Unicefille. 

Tiistaina kerrottiin myös toisen Talent-kilpailijan vetäytymisestä kisassa. Helsinkiläinen cheerleading-joukkue Funky Team Blackbackz päätti jättäytyä Talent Suomi -ohjelmasta vallitsevan koronatilanteen vuoksi. Joukkueessa on 30 jäsentä. 

Alkukarsinnoista tuttu, 14-vuotias voimistelija Elissa Elo tulee avaamaan sunnuntain show'n ja kilpailee Letician numerolla 9. Hänen lisäkseen toisessa semifinaalissa esiintyvät tanssijat Stefan ja Maria, tulitaiteilija ja tankotanssija Tintti Mikkonen, tanssija Leevi Lehtonen, 12-vuotias vatsastapuhuja Rasmus Koskinen, laulaja Elo Umukoro sekä lavarunoilija Juho Kuusi.

Talent Suomi MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30. Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja C More -suoratoistopalvelussa.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja