Talent Suomi -ohjelmassa nähty cheerleading-joukkue vetäytyy kilpailusta toisen semifinaalin kynnyksellä

4:57
Näin Funky Team Blackbackz hämmästytti katsojat Talent Suomi -ohjelmassa huikeilla taidoillaan

Talent Suomen toisessa suorassa semifinaalissa nähdään laulua, tanssia, tulitaidetta, runonlausuntaa ja vatsastapuhuntaa. 

Talent Suomi eteni viime sunnuntaina ensimmäiseen semifinaaliin. Suorasta lähetyksestä finaaliin jatkavat Akrotaiturit, MDD ja Veronika Istomina. Sunnuntaina 22.3. klo 19.30 alkaen MTV3-kanavalla nähdään ohjelman toinen suora semifinaali, josta yleisö äänestää finaaliin kaksi esitystä ja tuomarit yhden. Ohjelman juontaa Mikko Leppilampi. Jännittävässä finaalissa sunnuntaina 5.4. nähdään yhdeksän esitystä, jotka kilpailevat 30 000 euron pääpalkinnosta.

Toisessa semifinaalilähetyksessä yleisön äänistä kilpailevat:

Leticia-kuoro, ikä 12-19, Salo - Kuorolaulu
Leticia-kuoron erikoisuus on, että noin kolmasosa laulajista on erityislapsia ja -nuoria, jotka ovat löytäneet oman paikkansa kuoron riveistä. Monet ovat tulleet arkoina ja ujoina kuoroon, mutta ovat löytäneet pikkuhiljaa rohkeutta olla omia itsejään. Kuorossa vallitsee yhteisymmärrys siitä, että kaikki ovat erilaisia ja saavat olla sellaisia kuin ovat. Kuoro on matkustanut ympäri Eurooppaa eri kilpailuissa sijoittuen viime vuoden kuorolaulun EM-kisoissa kulta- ja hopeasijoille. 

Stefan & Maria, ikä 13 ja 13, Helsinki - Kilpatanssi
Stefan Kagadi ja Maria Soitonen aloittivat tanssin 6-vuotiaina ja päätyivät kolme ja puoli vuotta sitten tanssimaan yhdessä. He tanssivat 6-7 kertaa viikossa 2-3 tuntia kerrallaan ja tykkäävät eniten foxtrotista, sambasta ja rumbasta. He ovat kolminkertaiset Suomen-mestarit ja voittaneet Junior International Blackpool -tanssifestivaaleilla neljä pokaalia. Ikimuistoisimpiin tilanteisiin kuuluu muun muassa esiintyminen Tanssii tähtien kanssa -ohjelman alkunumerossa. 

Tintti Mikkonen, 54, Kangasala - Tulitaiteilija ja tankotanssija

Tintti Mikkonen ei ole koskaan halunnut elää perinteisten kaavojen mukaan, eikä aio tehdä niin jatkossakaan. Hän on pääasiassa tankotanssiohjaaja, tankotanssi- ja tulitaiteilija sekä puvustaja, ja tekee itse kaikki pukunsa. Tankotanssiharrastus alkoi kahdeksan vuotta sitten ja oli rakkautta ensikosketukselta. Tulitaiteeseen Tintti tutustui jonglöörauksen kautta. Tuliryhmä Flamma perustettiin 2002, ja Tintti esiintyy heidän kanssaan yhä välillä.

Leevi Lehtonen, 14, Jämsä - Tanssi


Leevi Lehtosen ykköshaave on olla ammattitanssija ja koreografi, ja hän toivoo voivansa valmentaa joskus omaa tanssiryhmäänsä. Leevi on tanssinut 4-vuotiaasta lähtien ja hän alkoi harrastaa tanssia 7-vuotiaana. Tanssi auttaa Leeviä ilmaisemaan itseään. Jos tanssijan tai koreografin haaveet eivät toteudu, on Leevillä suunnitelmissa olla youtubettaja. Tälläkin hetkellä Leevi tubettaa ja on suosittu 35 000 seuraajallaan. 

Rasmus Koskinen, 12, Pori - Vatsastapuhuja

Rasmus Koskinen on teatterista ja tv-sarjoistakin tuttu karismaattinen nuori näyttelijä. Talent Suomeen hän osallistuu puheliaan nukkensa Nestorin kanssa – tosin esiintyminen olisi onnistunut myös taikatemppuja tehden tai lyömäsoitintaitoja esitellen. Rasmus on ollut esiintyjä jo kolme-neljävuotiaasta lähtien ja haaveileekin, että saisi esiintymisestä joskus ammatin. Lähitulevaisuuden haaveena Rasmuksella on Talent Suomen voittaminen. 

Elo Umukoro, 14, Helsinki - Laulaja

Elo Umukoro haki Talent Suomeen laulunopettajansa kehotuksen kautta. Hän on soittanut klassista pianoa joitakin vuosia ja innostui puolisen vuotta sitten vapaasäestyksestä. Elo alkoi heti säveltää ja kirjottaa biisejä, ja innostui sitä
kautta laulamisestakin. Laulunsa sanoitukset hän ammentaa elämässä tapahtuneista asioista, ja kokee pystyvänsä sitä kautta käsittelemään asioita parhaiten. Elo tykkää suorasta ja perustellusta palautteesta, jonka avulla voi oppia.

Juho Kuusi, 34, Helsinki - Lavarunoilija

Helsingissä asuva Juho Kuusi on freelance-runoilija, joka keikkailee lavarunoilijana, opettaa sitä, tuottaa erilaisia tapahtumia ja juontaa niitä. Juho on voittanut lavarunouden SM-kisat kaksi kertaa ja myös järjestänyt kisoja. Juho pitää esiintymisen aiheuttamasta ristiriidasta: se on hänelle samaan aikaan kauhistuttavaa ja parasta mitä on. Parhaimmillaan runous voi tuoda jonkun elämään lohtua tai iloa tai auttaa katsomaan asioita uusista näkökulmista.

Helsinkiläinen cheerleading-joukkue Funky Team Blackbackz on päättänyt vetäytyä Talent Suomi -ohjelmasta vallitsevan koronatilanteen vuoksi.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja