Mainos

Lepomäki kilpakumppaneistaan: Toinen korostaa maltillisuutta, toinen varoo sanomasta mitään

Kokoomuksen kansanedustaja Elina Lepomäki on avannut puheenjohtajakampanjansa. Lepomäen mukaan poukkoilevat päätökset ja strategisen vision puute ovat hänen puolueensa ja samalla maan suurin ongelma. 

Elina Lepomäen kampanjan sloganeita ovat muun muassa Mies paikallaan, Päätöksiä, ei ping-pongia sekä Kuuntele sydäntäsi.

Hän ihmettelee istuvan puheenjohtajan Alexander Stubbin sekä haastaja Petteri Orpon poliittista asemoitumista. Lepomäki katsoo, että he kilpailevat lähinnä siitä, kumpi on tiukemmin keskilinjassa kiinni.  

– Toinen korostaa omaa maltillisuuttaan ja toinen varoo sanomasta mitään, Lepomäki latasi tiedotteessaan. 

Lepomäki on profiloitunut etenkin talouspolitiikan osalta kilpakumppaneitaan oikeammalle. Hänen mukaansa Suomi kaipaa hallittua riskinottoa niin politiikassa kuin taloudessakin. 

Riskinotolla Lepomäki tarkoittaa ihmisten ja yritysten nykyistä laajempaa vapautta sekä vastuita. 

Hänen mukaansa toisen onni ei saa olla toisen tappio. Hyvinvointivaltion on oltava Lepomäen mukaan väline ihmisarvoiselle elämälle.  

– Jos julkiset menot ovat maailman huippuja, mutta ihmiset eivät siitä huolimatta koe voivansa hyvin ja onnistuvansa, on jokin mennyt pieleen, hän toteaa. 

Lisäksi puheenjohtajaehdokas linjaa, että kokoomuslaisten olisi aika huomata, ettei puolueen tarvitse olla keskustan apupuolue tai kilpailla SDP:n kanssa. 

Kokoomus valitsee uuden puheenjohtajan puoluekokouksessaan kesäkuussa.  

3:26

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.