Lenovon uudessa läppärissä on erikoisia tekoälytoimintoja – ja tyylikkäästi kaartuva näyttölasi

Lenovo on julkistanut kaksi uutta Yoga-sarjan läppäriä CES-messuilla. Uudessa Yoga S940:ssa on tyylikkäästi reunoille kaartuva näyttölasi ja erilaisia tekoälytoimintoja. Yoga C730:ssa on taasen 15-tuumainen AMOLED-näyttö.

Yoga S940:ssa Lenovo Smart Assist osaa auttaa käyttäjää monissa eri tilanteissa. Se tunnistaa, kun käyttäjä poistuu tietokoneen luota ja lukitsee sen automaattisesti. Yoga S940 varoittaa käyttäjää takana olevista ihmisistä muun muassa salasanoja tai PIN-koodeja kirjoittaessa. Videopuheluissa Smart Assist suodattaa automaattisesti taustalla olevat äänet ja voi sumentaa henkilön taustan videokuvassa.

Lenovon uudessa Yoga S940:ssa hydynnetään Intel Core i -suorittimia. RAM-muistia on tarjolla parhaimmillaan 16 gigatavua ja PCIe SSD-muistia yksi teratavu. Full HD -tarkkuudella varustetun 13,9 tuuman näytön lisäksi tarjolla on Ultra HD -tarkkuudella ja Dolby Vision -tuella varustettu näyttö, joka yltää 500 nitin kirkkauteen. S940:n kaiuttimet tukevat Dolby Atmos -tilaääntä.

Painoa Yoga S940:lla on vain 1,2 kiloa ja paksuutta 12,2 millimetriä. Läppärin näyttölasi kaartuu hieman kyljiltä, minkä ansiosta reunojen ei pitäisi olla niin terävät ja kosketusnäytön käyttäminen pitäisi olla miellyttävämpää. Lenovo Yoga S940:n hinta- ja saatavuustietoja Suomen osalta ei vielä tiedetä, mutta Yhdysvalloissa laite tulee myyntiin toukokuussa ja sen hinnat alkavat 1499,99 dollarista.

Lenovo Yoga C730:ssa on taasen 15 tuuman AMOLED-näyttö, jotka ovat vielä toistaiseksi harvinainen näky läppärimarkkinoilla. Näytön tarkkuus on Ultra HD -tasoa. Läppärissä on käytetty kahdeksannen sukupolven Intel Core i7 -suorittimia. Tarkkoja teknisiä tietoja Lenovo ei ole vielä julkaissut. Yoga C730 saapuu valituille markkinoille maaliskuun aikana. Hintatietoja Lenovo ei ole paljastanut.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja