Lenovolta joukko muuntuvia kannettavauutuuksia: Yoga 920, Yoga 720 ja Miix 520

Lenovo julkisti tänään iFA-messujen yhteydessä uuden Motorola Moto X4 -älypuhelimen ohella myös joukon uutuuskannettavia.

Uutuuksia ovat Yoga 920, Yoga 720 sekä Miix 720. Yoga-malleissa näyttö kääntyy 360 astetta, kun taas Miixissä näyttö- ja näppäimistöosan voi irroittaa toisistaan.

1,37 kilogrammaa painavassa ja 13,9 tuuman näytöllä varustetussa Yoga 920:ssa on käytössä Intelin uudet 8. sukupolven Core-suorittimet, RAM-muistia on 8-16 gigatavua, SSD-tallennusmuistia 256 gigatavusta 1 teratavuun ja näyttötarkkuudessa vaihtoehtoja Full HD ja 4K. Mukana on myös sormenjälkitunnistin.

Yoga 920 tulee saataville 1 799 euron hintaan lokakuusta alkaen.

Designiltaan Yoga 920 erottuu Vibes-versioissa lasisella pinnalla, johon on saatavilla erilaisia designeja. Lenovo tekee myös yhteistyötä Disneyn kanssa, ja Yoga 920 tulee saataville myös Star Wars -teemaversioina.

Edullisempi Lenovon Yoga 720 on varustettu 12 tuuman näytöllä ja Intelin 7. sukupolven suorittimilla. RAM-muistia on 4-12 gigatavua ja SSD-tallennusmuistia 128-512 gigatavua. Sormenjälkitunnistin löytyy myös Yoga 720:sta. Painoa Yoga 720:lla on 1,15 kilogrammaa.

Molemmat Yoga-uutuudet sisältävät Active Pen ja Windows Ink -piirtotuen.

Miix 520 laajentaa irroitettavalla näppäimistöllä varustettujen laitteiden valikoimaa. Siihen tarjolla on 7. ja 8. sukupolven Intel Core -suorittimia, 4-16 gigatavua RAM-muistia ja 128 gigatavusta 1 teratavuun SSD-tallennusmuistia. Näytön koko on 12,2 tuumaa. Laitteessa on 5 megapikselin taka- ja etukamerat sekä sormenjälkitunnistin.

Lenovo ei nyt julkistanut uutta Yoga Book -laitetta, mutta kertoi sen uudistamisen olevan tulevissa suunnitelmissa. Laitteen erikoisuus oli näppäimistön korvaaminen kosketuspinnalla. Viime vuonna esitelty Yoga Book on ollut saatavilla sekä Windows- että Android-käyttöjärjestelmällä.

Monien muiden valmistajien tavoin myös Lenovo julkisti oman Windows Mixed Reality -laitteensa. Se tukee Windows 10:n uusia sekoitetun todellisuuden ominaisuuksia. Ensimmäisen Mixed Reality -lasien tekninen perusta on jaettu eri valmistajille ja suurimmat erot laitteissa ovat ulkoisia liittyen designiin ja käytettävyyteen. Lenovo kehuu omaa uutuuttaan kevyeksi ja helposti käytettäväksi säätömahdollisuuksien ja kasvoilta hetkellisesti nostamisen osalta.

Lenovo Explorer tulee saataville marraskuussa 449 euron hintaan.

Lue myös:

    Uusimmat