Lenovoltakin liuta uutuuksia – läppäreitä ja uusi valomiekkailukokemus

Lenovon on muiden valmistajien tapaan esitellyt uusimpia laitteitaan IFA-messuilla. Lenovolta tulee markkinoille liuta uusia läppäreitä, älykotilaitteita sekä uusi Star Wars -valomiekkailukokemus.

Lenovon Yoga-läppäreiden tuore kärkimalli on Yoga C930. Uudessa 2-in-1-laitteessa on 13,9 tuuman Ultra HD -kosketusnäyttö, joka tukee Dolby Vision HDR -teknologiaa. Yoga C930 on myös varustettu Dolby Atmosta tukevilla kaiuttimilla. Kosketusnäyttökynä Yoga C930:ssä piiloituu rungon sisään, joten se pysyy helposti aina mukana. Uutuus tulee myyntiin syksyn aikana ja sen hinnat alkavat 1499 eurosta.

Yoga Book C930 on niin ikään 2-in-1-laite, mutta se tarjoaa hieman erikoisemman näppäimistöosan. Alkuperäisessä Yoga Bookissa oli niin sanottu Halo-näppäimistö, mutta nyt näppäimistönä toimii käyttäjän tarpeisiin mukautuva E Ink -näyttö. Tarvittaessa E Ink -näyttöä voi käyttää esimerkiksi kirjojen lukemiseen. Suljettuna Yoga Book C930 on vain 9,9 millimetriä paksu ja se painaa 775 grammaa. Sen käyttöjärjestelmänä toimii Windows 10.

Uutuudessa on 10,8 tuuman IPS LCD -kosketusnäyttö QHD-tarkkuudella, Dolby Atmos -tilaääntä tukevat kaiuttimet sekä Intelin seitsemännen sukupolven Core-suoritin. Yoga Book C930:n hinnat alkavat 999 eurosta ja se saapuu myyntiin syksyllä.

Uusi Lenovo Yoga C630 WOS tarjoaa todella hyvän akunkeston ja nopeat mobiiliverkkoyhteydet. Qualcommin Snapdragon 850 -järjestelmäpiirillä varustettu uutuus tukee jopa 1,2 gigabitin latausnopeuksia ja tarjoaa parhaimmillana 25 tunnin käyttöajan yhdellä latauksella. 12,5 millimetriä paksu Yoga C630 WOS painaa 1,2 kiloa ja siinä on 13,3 tuuman IPS LCD -kosketusnäyttö Full HD -tarkkuudella. Laite tulee myyntiin vielä loppuvuoden aikana 999 euron hintaan.

Lenovo Thinkpad X1 Extreme tarjoaa taasen huippuluokan suorituskykyä ja laadukkaan näytön. Laitteessa käytetään Intelin kahdeksannen sukupolven suorittimia ja tarjolle tulee versio Core i9 -suorittimella. Thinkpad X1 Extremeen saa myös tarvittaessa NVIDIAn GeForce 1050Ti -näytönohjaimen. Uutuudessa on Dolby Vision -tekniikkaa tukeva 15,6 tuuman Ultra HD -näyttö, ja Thinkapd X1 Extreme painaa 1,7 kiloa. Laitteen eurohintoja ei vielä julkaistu, mutta sen hinnat alkavat 1 859 dollarista.

Windows-läppäreiden ohella Lenovo julkisti kolme uutta Chrome OS:llä toimivaa Chromebook-kannettavaa. Kolmikon kärkimalli, Yoga Chromebook, tarjoaa parhaimmillaan Ultra HD -näytön, Intelin kahdeksannen sukupolven suorittimet, SSD-tallennumuistia ja 10 tunnin akunkeston. Lokakuussa myyntiin tuleva laite maksaa 799 euroa. Chromebook C330 ja S330 ovat astetta edullisempia läppäreitä 349 ja 279 euron hinnoillaan.

Myös Lenovo astuu älykotimaailmaan uudella Smart Home Essentials -tuoteperheellä. Lenovo Link -sovelluksella yhdistyviä älylaitteita tulee aluksi saataville kolme erilaista. Lenovo Smart Camera toimii valvontakamerana, Smart Bulb valaisee kodin ja Smart Plug -älypistokkeella voi hallita kodin pistorasioita.

Viime vuonna esitelty Star Wars: Jedi Challenges saa uuden version, kun saataville tulee Dark Side -laajennus. Lisätyn todellisuuden paketin omistavat voivat ladata laajennuksen ilmaiseksi ja pelata sen jälkeen pimeällä puolella. Kylo Renin erikoisvalomiekka tulee myyntiin loppuvuoden aikana, ja se on yhteensopiva kaiken Star Wars: Jedi Challenges -sisällön kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja